you can't hold me down

igår måndag, specialidrott & natur b i skolan. trodde det sistnämnda skulle vara hur trist som helst men läraren verkar skön så kursen kan nog bli helt okej.
träning på kvällen men endast en liten turnering i bla volleyboll för att helgen hade vart hård för många, kul att göra något annat ibland också :) mallan är kung på limbo förövrigt!
idag hade jag bara en lektion i skolan, mentorstid - värt att åka dit oså! men kom iallafall igång med projektarbetet!! kommer nog bli asbra med emma och deas.
har plöjt igenom PPL säsong 1 på tre dagar om nån ville veta. inget liv oså men älskar serien! börjar på tvåan imorgon för nu ska jag sova, PUSS!

köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar

flrmiddagen har bestätt av lite mer pretty little liars, amanda och johanna hade rätt, det ÄR bra! lite lost var jag efter pilotavsnittet men nu fattar jag väl lite iallafall :)
just nu sitter jag och käkar lite mat och taggar för match, snart kilar jag till idrottshuset för samling, tjing!

pretty little liars

hann inte blogga något i morse för gick upp så sjukt tidigt osv. är nu hemma efter en heldag på öland med två förluster i bagaget, trött tjej! men hänger inte med huvet ändå utan taggar om till hemmamatchen mot engelholm imorgon 15.30 i d-hallen, kom o titta vetja! :)
nu ska jag krypa ner i sängen och börja kolla på en ny serie, pretty little liars. har hört från så många att den ska vara bra så får väl helt enkelt se efter själv. puss o hej!