Hejdå 2012

2012 lider mot sitt slut.
2012 har varit ett omtumlande år, väldigt mycket har hunnit hända på dessa 366 dagar.
När jag påbörjade mitt 2012 var jag i ett förhållande, och var jävligt lycklig. Var på Cran Canaria en vecka i slutet på Januari och bara hade det allmänt gött.  Vårterminen i skolan rullade på, månaderna gick så otroligt fort. 
Jag gjorde stora framsteg på mitt extrajobb! Gick från att vara bland de sämsta bokerskorna till att bli en av de bästa på bara några få månader, och jag hade jävligt kul på jobbet! Saknar de tjejerna otroligt mycket. 
 
Våren och sommaren kom, dagen jag hade längtat efter hur länge som helst var äntligen här! Studentdagen. Det var en fin dag, även om den var helt kaos med tanke på vad som hände i mitt förhållande just den dagen. 
Dagen efter var det över, både min gymnasietid och mitt dåvarande förhållande. Jag hade blivit dumpad. 
Tiden efter det var jävligt jobbig. Jag hade tackat ja till ett sommarjobb i Jönköping och var där nere och jobbade trots att jag helst bara hade velat vara hemma! Har aldrig kännt mig så ensam som jag gjorde den här sommaren, och det var hemskt. Den enda som ställde upp på mig var min mamma, och hon var 10 mil bort. 
Men jag har alltid fått lära mig att det som inte dödar det härdar. Jag fick bita ihop och resa mig upp igen, även om det var jävligt jobbigt. Jag krigade på med mitt jobb på hemtjänsten och jag avslutade det hela med en skön resa till Grekland tillsammans med tre av mina barndomsvänner. 
 
När hösten kom hade jag ingen aning om vad jag ville hitta på med mitt liv, skulle jag jobba? Resa? Plugga? 
Jag hade ju sökt några utbildningar så jag valde att sätta mig i skolbänken igen. Mest för att bara ha någonting att göra, men jag ångrar det inte en sekund! Jag hoppade på lärarprogrammet vid Linköpings Universitet och två dagar sen in i nolle-p trodde jag att det skulle vara svårt att komma i i gruppen, men så fel jag hade! Nolle-p var två av de roligaste veckorna i mitt liv och höstterminen har bara rullat på. Jag har träffat sjukt mycket nya människor och jag är så tacksam över detta.
Jag började ju även i ett nytt innebandylag, LiU AIF, och jag trivs så jävla bra! Det är verkligen KÄRLEK! 
Vi lovade oss själva att 2013 skulle bli vårat år, så jag längtar något sjukt tills träningarna och matcherna drar  igång igen.
 
Detta var delar av mitt 2012, det har varit väldigt böljande. Allt som har hänt det har hänt, jag kommer ta med mig alla bra minnen från 2012 och lägga all skit som har hänt bakom mig. 
2013 är hjärtligt välkommet, det här året kommer bli awesome!