alla hjärtans dag

idag är det alla hjärtans dag, en dag som jag egentligen tycker är lite "påhittad". varför ska det finnas en speciell dag då man ska visa uppskattning för sina nära och kära? ska man inte göra det varje dag och inte bara en dag om året? det försöker iallafall jag göra!

dagen idag då. jag gick upp vid halv 7 för att gå o simmaa lite, otroligt skönt sätt att starta dagen. dock så gick jag hem och sov en stund efteråt.
vid 1 så åkte jag in till linköping för att hämta mamma på jobbet för att besikta blåa faran. det gick jättebra! vi fick tomt papper (y) för er som inte vet vad det betyder så menas det att man inte fick en endaste anmärkning på bilen.
efter det så åkte vi till twilfit i stan och köpte mig en freebra som jag måste ha till balen. anledningen till att vi köpte den just idag var för att vi skulle till yvonne och göra första proven på min balklänning! den är långt ifrån färdig men det känns som att den kommer bli jättefin :)
mamma och jag avslutade dagen med att kolla på hockey i cloetta center, vilket även pappa slöt upp till. mycket trevligt men lite kallt, och sen var det ju synd att färjestad förlorade..

jag saknar min pojkvän jättemycket just nu, speciellt mycket som en dag som denna.

ska tvätta bort sminket nu och sen gå och lägga mig, det är ju en dag imorgon också :) imorgon ska jag spendera kvalitetstid med min mami eftersom hon är ledig från jobbet :)

puss & godnatt!