Thank God it's Friday

Hej på er!
Hade tvätt-tid imorgse 06-11, verkligen jätterolig tid. Såhär på min lediga dag också!
Nu är tvätten ren iallafall och det är väl bra det.
Sitter och äter frukost just nu, äggmacka kan ju vara det godaste som finns!
Snart ska jag cykla upp till mammas jobb och fixa lite grejer, bland annat inhandla kurslitteraruren till nästa kurs.
 
Vad händer i era liv?
Puss och hej!
 

Munta och shopping

Är hemkommen från skolan och har hunnit med en sväng på Ikano. Muntan gick faktiskt bra! I alla fall kändes det som de, så får helt enkelt hoppas på det bästa nu :) SÅÅ skönt att vara helt ledig ändå tills på måndag då nästa kurs (UK4, skolans samhälleliga roll och värdegrund) drar igång. 
Efter muntan så åkte jag en sväng till Ikano för lite shopping. Imorgon är det Nolle-P Reunion på skolan, en fest som anordnas av FOUL (lärarsektionens fadderi) och temat för den festen är high school, så jag har införskaffat mig en cheerleader-outfit, kommer nog bli askul! 
 
Just nu sitter jag och myser till massa julmusik, ska straxt fixa lite käk sen åka till träningen, taggad!
Puss på er. 
 
Försökte se lite klyftig ut inför muntan

Hoppsan

Det här med att jag skulle börja plugga igen blev visst inte jättelyckat! 
Typish en vecka har gått sen jag skrev, och det beror på att jag verkligen har JÄTTEmycket i skolan för tillfället.
I onsdags och torsdags förra veckan så pluggade jag till min omtenta som jag sen skrev i fredags. Det gick nog lite sådär, den var rätt så svår och det var väldigt svåra "ämnen", men man får hoppas på det bästa!
Efter tentan så mötte jag upp Ellen på campus för vi skulle på Le Mans-tackfest. Le Mans är en av de väldigt stora kravallerna på LiU och arrangeras på hösten varje år av FestMaskineriet (Maskinteknologernas festeri). Årets tävling var en trampbilstävling. Jag och Ellen jobbade i köket på Le Mans och därför var vi alltså på tackfest. Det var väldigt roligt och en himla massa trevligt folk :)
 
I lördags så spelade jag match mot Åby. Det blev tyvärr förlust med 6-4, riktigt surt eftersom vi spelar jävligt bra! Efter matchen så åkte jag hemhem (ett utryck bland studenter när man åker hem till hemstaden) till mamma och pappa och hade myskväll.
I söndags så spelade LiU's herrar match i Folkungahallen, så jag kollade på den tillsammans med Ante, och efter det åkte jag hem och tog det lugnt hela kvällen. 
Måndags förmiddagen var chill, runt 3 åkte vi upp till skolan för att köa till Lucia Kraballen som är nu i helgen. Satt och köade i 17 timmar men fick ändå inga biljetter, riktigt tråkigt! 
Igår onsdags så kom Ellen och Olivia hit och vi pluggade och bakade pepparkakor, riktigt mysigt!
 
Just nu sitter jag i min gosiga säng, har nyss käkat frulle och ska snart slänga mig på cykeln mot skolan för kl 2 ska jag ha munta (muntlig examination) i den kursen som jag precis har läst, lite nervöst faktiskt, får hålla tummarna för att det ska gå bra!
 
Hoppas alla får en fin dag! Puss