Bra dagar i Malmö och Norge!

Hej kompisar!
Just nu sitter jag på tåget hem från Norge, har cirka tre timmar kvar tills jag är hemma i linkan igen.
Har inte alls haft tid att blogga något de senaste dagarna för det är så mycket som har hänt!
Åkte ju till Malmö i fredags och hängde där hela helgen. På fredagseftermiddagen gick vi en sväng på stan och på kvällen blev det god mat och dryck på en restaurang som heter Casa Mia och sedan gick vi vidare till La Grappa, mycket trevlig kväll!
I lördags käkade jag hotellfrukost innan vi åkte ut till Malmö arena för sm-finalerna, hur gött som helst!
Rönnby vann dam-finalen och Falun herrarnas final, så mer jag var nöjd. På kvällen blev det käk på Olearys och sen åkte jag ut till arenan igen med Emma och Erika för att hänga lite med spelarna på efterfesten. Askul kväll med trevliga människor, pinsamheter och gravöl med grabbarna i Dalen.
Kom hem till Boxholm i söndags och bara sov hela dagen, sliten tjej liksom! På måndagsförmiddagen åkte jag in till Linköping för att fixa O's grill och pussa lite på honom innan jag hade en föreläsning i skolan. Direkt efter föreläsningen skjutsade mamma mig till stationen där jag hoppade på ett tåg mot Oslo S. Resan tog ca 6 timmar men den klarades av relativt smärtfritt med bland annat sömn, film och annat gott.
Kom fram till Jessheim och Jonas vid 11 och stupade rakt i säng. Gårdagen bjöd på intervju med min nya chef (som för övrigt var hur trevlig som helst) där jag fick se lite av flygplatsen och skriva på papper för jobbet. Nu måste jag vänta 3-6 veckor innan mitt id-kort blir godkänt, sedan kan jag skaffa d-nummer och bankkonto innan jag blir norrbagge på riktigt :)
Efter intervjun åkte Jonas på jobb och jag åkte en sväng till Jessheim Storsenter. Dagen innan hade Jonas berättat att det var "minst tre gånger så stort som Ikano" (!) men då skrattade jag bara åt honom. Igår fick jag vilse där inne och sen dess tvivlar jag inte på honom längre.
Dagen idag har ägnats åt lite ärenden angående Jonas skattpapper och annat. Vi var även och hälsade på hos dom vi ska bo hos i sommar, trevligt ställe.
Innan jag hoppade på tåget så käkade vi lunch i solen på en uteservering i Lillestrøm, godaste quasadillan jag ätit!

Nu har jag inget mer att babbla om så ska sätta på en film och hoppas resan går fort, puss!

Än ljuder trumman och än hörs vår sång

Sitter på bussen mot Malmö nu, har passerat Gränna så har väl i alla fall 4-5 timmar kvar, kämpa!
I all sin ordning på fredagar så har jag givetvis fredagskjolen på mig, svårt att vara på dåligt humör då! :)

Puss.