Påsken

Hej på er!
Påsken har rullat på här hemma i hålan. I torsdags kom Ellie till mig för lite festligheter på kvällen vilket var väldigt roligt! Igår så kikade vi lite på volleybollturneringen i sporthallen innan jag skjutsade Ellie till tåget.
Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade av att storebror, Annika och Charlie kom och hälsade på lite. Lite fika och mys, alltid lika trevligt när de kommer på besök!
 
Just nu sitter jag och degar lite framför tvn med mamma, snart ska jag kila upp till Nygatan 9 för att sköta musiken på bibk's årsfest!
 
Hoppas alla haft en jättebra påsk! :)
 

Vårförkylning

Hujedamig vilken kväll det var igår, så stressigt och mycket att göra. Att jag dessutom jobbade med en dunderförkylning gjorde inte det hela mycket lättare, men kul var det! 
 
Idag vaknade jag relativt tidigt med tanke på nattens jobb, dock så är jag dunderförkyld. Har precis ätit en bättre frukost och försöker kurera mig med nässpray och halstabletter. Tanken är att jag ska dricka lite vin med tjejerna från klassen ikväll och fira in påsklovet, men får se hur jag mår senare. Nu ska jag i alla fall städa rummet och bädda rent i sängen sen hoppa in i duschen. 
 
Hoppas alla har det toppen därute i vårsolen! Puss

Påsklov och annat härligt

Hej på er!
Jag började egentligen mitt påsklov igår men är ändå fortfarande kvar i Linkan. Anledningen till detta är att idag så har jag varit iväg och jobbat med Lärare On Tour projektet som jag är med i! Så idag har jag varit i Jönköping på Sanda och Peset för att försöka övertyga eleverna om varför det är så bra att plugga till lärare, hur kul som helst.
 
Inatt ska jag jobba natt på [hg] och det ska bli både kul och jobbigt. Kul för att jag gör det tillsammans med fyra underbara personer, men jobbigt för att man blir så otroligt förstörd dagen efter man har jobbat natt. Jag jobbade även i fredags och i lördags låg jag utslagen som en zombie hela dagen, jag var typ "jobb-bakis". 
 
Från en sak till en helt annan, igår lämnade jag äntligen in min telefon på lagning, har gått med sprucken skärm sen i mitten på juli så det ska bli skönt att få tillbaka den hel! Men det jag egentligen skulle skriva var att den telefonen jag har nu är inte i nyaste laget, den har inte ens någon webbläsare! Och de som känner mig vet att jag går hand i hand med både twitter och instagram - och nu när jag inte kan kolla dessa sociala medier på telefonen så måste jag istället göra det på datorn och det känns SÅ udda. Twitter och Instagram i datorn liksom, det funkar inte!
 
Hoppas alla har haft en toppendag, puss!