Världens bästa helg

Jag har varit ledig sen i onsdags och därför haft en långhelg hemma i hålan, nästan höstlov! Jag har haft fantasiska dagar här hemma och mått oförskämt bra. I torsdags gjorde jag en jätterolig surprise när jag överraskade mina svenskatjejer. De visste inte att jag var hemma i Linköping så jag våldgästade deras myskväll och deras miner när jag stod utanför dörren på St Larset var oslagbara! Hade en jättemysig kväll tillsammans med de,
Fredagen var fullspäckad och började med fikamys hemma hos min faster med kusiner och kusinbarn. Lekte lite med mitt kusinbarn på 1½ år, hon är så himla go! Efter det lunchade jag på Texas med Emelie och gick en sväng på stan med henne och Kricket. På kvällen åkte jag till Mjölby för att kolla Mjölby - LiU AIF. Matchen slutade 4-4 och mina tjejer var jätteduktiga, så det var synd att de inte fick med sig tre pinnar!
Igår var det kick off med LiU AIF som stod på schemat och som jag hade längtat, bäst på fest! Mötte upp Lindis för en cykeldejt till Örat där vi började eftermiddagen/kvällen kl 4 med "förfest med hack" och sedan rullade kvällen vidare med femkamp, fulvin, tipspromenad, tacos, underbart häng och dans långt in på småtimmarna. Kvällen var verkligen helt fantastisk och det var otroligt roligt att lära känna alla nya ansikten i både dam- och herrlaget - trevliga prickar liksom, Kärlek! Idag vaknade jag upp på Lindas soffa och mådde peck, men det var det tusan värt. Vi hade bakishäng med Vem vet mest innan jag rullade hem mot hålan igen. Har spenderat kvällen i soffan med att tycka synd om mig själv och just nu tittar jag på Partaj. Imorgon går tåget tillbaka till Värmland igen, kör hårt!
Puss på er!