Jag har inte tid men jag mår bra ändå.

Jag är världens sämsta på att blogga för jag glömmer alltid bort eller så hinner jag inte. Jag skriver egentligen på den här bloggen bara för min egen skull för att kunna ha ett arkiv att se tillbaka till när minnet tryter. Lite för mammas skull också så hon ska kunna följa vad hennes förlorade dotter hittar på uppe i Karlstad. Men det är mycket som händer i livet och jag känner att jag inte rikigt har tiden eller motivationen för att uppdatera regelbundet här, därför blir det väldigt spridda skurar med inlägg.
Jag vill egentligen bara skriva att jag är så himla glad just nu! Det finns så många småsaker i vardagen som jag har lärt mig uppskatta och som gör mig så  l ö j l i g t  glad! Till exemel som tidigare idag när jag var påväg till bussen och en härlig låt gick igång i hörlurarna och jag bara njöt av att promenera i Karlstads kvällssol.  Mitt liv är inte perfekt, jag är inte perfekt (vem är det egentligen?) men vad gör det om hundra år? Jag är bara så glad av att jag är glad, av att jag har fantastiska människor i mitt liv, av att jag är frisk och mår bra och av att jag har världens bästa familj! ♥
 

Myspys

Schottisen igår gick inte riktigt som planerat. Jag har insett att dans inte riktigt är min starka sida. Gruppen blev i alla fall färdiga inför basketexaminationen som är imorgon så det känns bra! 
Internmatchen igår gick inte jättebra för min del men det är bara bita ihop och tagga om för träningen imorgon och hålla tummarna för att man blir budad till match ändå. 
Efter träningen igår åkte jag in till stan och drog på Olles med Daniel, Petter & Oscar och kollade på fotbollen Ändå väldigt rolig match att kolla på tycker jag som egentligen inte ens gillar att kolla på fotboll. Bra sällskap med öl och grabbsnack kan ha varit en bidragande faktor!
Idag i skolan stod det "Musik och rörelse" på schemat, vilket betydde att vi bland annat har dansat polka och en massa annat skoj. Det är så kaosartat i min klass stundtals men ändå så himla roligt! Efter skolan åkte jag hem och slängde in min väska för att sedan ge mig ut och springa en sväng med "Ihop med Josefin" i lurarrna. Världens bästa pod, har du inte lyssnat på den så borde du verkligen göra det!
Nu är jag nytränad och nyduschad och har precis krupit ner i sängen framför OC och ska plugga lite. 
Ikväll ska jag till Stina med gänget och äta pannkakor, så himla mysigt!
 
Puss på er!

Morgonrundan, check!

Något dålig karaktär när man ställer klockan på halv sju men det dröjer ända tills halv nio innan man kravlar sig ur sängen för att ge sig ut och springa... Men rundan blev av i alla fall det är det viktigaste. Det blev en väldigt kort runda på 4 km men det var väldigt lagom. Min kondition är inte var den borde vara så måste verkligen ta tag i detta nu!
Just nu sitter jag och myser lite framför tvn, har precis duschat och käkat gofrulle. Ska kladda på lite smink nu innan jag åker upp till skolan för at öva på schottis (vår dans vi fick till examinationen) med studiegruppen. 
Ikväll är det träning igen och ikväll är det internmatch mot U-laget, spännande.
 
Hoppas alla får en toppendag, puss!
 
frulle!