Thank God it's friday

Hejhej härliga Fredag, vad roligt att du är här! 
Onsdag och torsdag har sprunigit förbi, tiden går fort när man har roligt har jag hört. Hoben i onsdags var hur roligt som helst, och igår var jag hemhemma för att klippa mig och spendera lite kvalitetstid med mamma. 70's disco med n0llan igår och jag var nykter fadder, woho. Inte mycket kvar på nolle-p nu, bara uppfinnardag ikväll och finsittningen imorgon. 
 
Fredagsmorgonen har jag startat med lite styrelsejobb och ska nu fortsätta med litte städ, disk och plugg. Roligt fredagsnöje! 
Senare idag har jag bokat in en träningsdate med Ante, Underground 45 står på schemat, och Ante har sagt att ja ska förbereda mig för en nära döden upplevelse, vet inte om jag ska skratta eller gråta :) 
Ikväll blir det fredagsmys och soffhäng för att vila upp sig för allt roligt som händer i helgen. Puss & Hej!

Ett litet inlägg innan läggdags

Ligger i sängen och ska strax sova, men tänkte skriva ett litet inlägg innan det för jag tror nog det kommer ta sin lilla stund innan jag kan somna ändå. Har nämligen precis kommit hem från säsongens första innebandyträning!!! (Jippi!) Så är så otroligt uppe i varv just nu! Vi körde mixträning tillsammans med herrarna och det var askul trots att varken kondition eller teknik var som den skulle. LiU AIF är så himla mycket kärlek!
 
Min tisdag började med sovmorgon, var ju nykter fadder på gyckelfestivalen och [hg] igår så det blev lite sent. Mötte upp min studiegrupp i Key kl 10 för lite effektivt grupparbete innan jag cyklade upp till blå havet för att promota LiU AIF med mina kära styrelsekollegor, mycket trevligt! Käkade lunch med Simon och planerade lite inför våran träningscup som vi anordnar i mitten på september, ska bli så himla kul!
Efter det hade vi pluggstuga med kära n0llan där jag passade på att själv få lite plugg gjort, innan jag slängde mig på cykeln hem för att invänta kvällsmatsdejt med Linda. Det blev lite skitsnack och tävling till Vem vet mest innan vi åkte bort till Ryd för lite träning då.
Och nu är jag här, helt slut men ändå kan jag inte sova. Mos i hjärnan och allt sånt också, men är ändå pepp på morgondagen! Ska först sitta i skolan hela dagen, sen är det München Hoben på kvällen, woho!
Puss & godnatt.

Godmorgon måndag 25/8

Den 25e idag, vilket betyder att CSN trillade in inatt. Det första jag gjorde imorse när jag vaknade var att betala två räkningar, KUL! Nej inte det minsta egentligen, men då har man det gjort.
Sitter just nu och kollar på Nyhetsmorgon. Känner mig sjukt pensionärig men Nyhetsmorgon är en del av min morgonrutin. Så himla mysigt att kolla på när man håller på att vakna till liv.
 
Idag ska jag till Campushallen och förnya mitt gymkort och därefter köra ett pass på gymet, taggaaadd! Efter det har jag seminarum mellan 13-15 och efter det ska jag direkt till gyckelfestivalen bakom c-huset där jag ska vara nykter fadder ikväll. Det kommer definitivt att bli en lååång dag idag, men det blir nog superkul!
 
Nu ska ja äta frukost och fortsätta kolla på Nyhetsmorgon, hoppas alla får en awesome Måndag!