När planer går i kras

Hej hopp! Julen är förbi och imorgon inväntar ett nytt år, 2015. Det är rätt sjukt när man tänker efter, när 2015 börjar så är 2030 lika långt borta som 2000. Det känns som en evighet kvar tills 2030 samtidigt som 2000 var typ igår?
 
Jag hade några awesome dagar i Karlstad, häng med min underbara gamla klass, julavslutning med idrottsettorna och en rätt skön utgång. Tackar och bockar för det, hoppas verkligen att det inte dröjer lika länge igen innan jag åker upp dit igen. Efter Karlstadsdagarna åkte jag vidare upp till Oslo för att jobba lite. Fick spendera lite tid med brorsan då jag bodde hos honom i hans apmysiga lägenhet som ligger mitt i centrala Oslo.
Dagarna på jobbet gick skitbra och bara flög förbi, hade velat jobba lite mer än bara tre vakter faktiskt. Aquavit har förövrigt fått sig en rejäl uppfräschning sen jag var där sist och det var så roligt att se hur fint det blivit där. Blev typ glad i hela kroppen av att vara där.
 
Julafton såg ut ungefär som vanligt, förmiddagsfika med faste och farbror sen spenderades eftermiddagen hemma hos syster med hela tjocka släkten. Annars har mellandagarna varit lugna. Har ätit typ hela tiden känns det som. Träningen har legat ner fram tills i söndags då jag släpade mig in till Campushallen för ett rump/benpass. Igår blev det en pw och idag axlar & armar. 
 
Imorgon är det nyårsafton och jag hade planerat att spendera den med en vän som helt plötsligt ställde in idag. Kul! Så just nu ser det ut som att jag kommer att sitta hemma och mögla imorgon, blir säkert jätteroligt.
Hoppas ni andra får en roligare nyårsafton än så, puss o hej!

Påväg till Värmland

Nu har det blivit ett sånt där orimligt långt hopp mellan inläggen igen, men just nu sitter jag på tåget påväg upp till Värmland och är allmänt rastlös så tänkte passa på att berätta lite vad jag ha gjort de senaste veckorna. 

Sist jag skrev var sista dagen på praktiken, vilket betyder att en hel delkurs har passerat sen dess. Har läst språkhistoria och språksociologi 7,5 hp som sista delkurs för svenskan. Faktiskt väldigt intressant! 
Vad har hänt annars i mitt liv då? 
Skrev ju om Fridas födelsedagssittning sist också, det blev en väldigt lyckad och rolig kväll. Flera sådan kvällar har jag också hunnit med, bland annat en sjukt spontan utgång på flamman och så en kväll som började med förfest med mina fina n0llan och slutade med lusseballen med Emelie. 
Utöver dessa kvällar har jag också hunnit med att träna en hel del! Både egenträning på campushallen (som går sjukt bra just nu, skönt att vara inne i en sån fas) och även en massa innebandy med mina damer. Förra veckan och veckan innan det var jag målvakt på träningarna. Fantastiskt roligt och tror nog jag har en lovande karriär i kassen om jag skulle lägga klubban på hyllan. I tisdags var jag till och med målvakt på herrarnas träning. Det var en aning svårare på grund av vääääldigt mycket högre tempo och en och annan fint där man typ satt på läktaren! 

Östgötaträningarna har också flutit på. Truppen är uttagen och vi har spelat två träningsmatcher mot div 1 lag. Det har sett väldigt lovande ut och nu ska vi köra sista finputsen på måndag nästa vecka innan SM drar igång den 2 januari. 

I helgen som var tog jag med mig pappa på en utflykt med hemlig destination. Det slutade med att vi hamnade i Göteborg där VM i innebandy spelades. Även mamma och storebror var där och vi passade på att fira pappas födelsedag cirka tre veckor i förväg, väldigt lyckad helg och pappa hade inte anat någonting, så roligt! 

Precis i detta nu så sitter jag som sagt på tåget upp till Värmland, till Karlstad närmre bestämt. Ska hälsa på lite gamla klasskompisar! Vi ska bland annat på julavslutning på Gillet med våra idrottsettor och sen blir det lite annat skönt häng! På lördag åker jag vidare mot Norge och Oslo för att jobba tre pass innan jag och brorsan åker hemhem för att fira jul med släkten. 

Hoppas alla har det fint, puss o hej!