När planer går i kras

Hej hopp! Julen är förbi och imorgon inväntar ett nytt år, 2015. Det är rätt sjukt när man tänker efter, när 2015 börjar så är 2030 lika långt borta som 2000. Det känns som en evighet kvar tills 2030 samtidigt som 2000 var typ igår?
 
Jag hade några awesome dagar i Karlstad, häng med min underbara gamla klass, julavslutning med idrottsettorna och en rätt skön utgång. Tackar och bockar för det, hoppas verkligen att det inte dröjer lika länge igen innan jag åker upp dit igen. Efter Karlstadsdagarna åkte jag vidare upp till Oslo för att jobba lite. Fick spendera lite tid med brorsan då jag bodde hos honom i hans apmysiga lägenhet som ligger mitt i centrala Oslo.
Dagarna på jobbet gick skitbra och bara flög förbi, hade velat jobba lite mer än bara tre vakter faktiskt. Aquavit har förövrigt fått sig en rejäl uppfräschning sen jag var där sist och det var så roligt att se hur fint det blivit där. Blev typ glad i hela kroppen av att vara där.
 
Julafton såg ut ungefär som vanligt, förmiddagsfika med faste och farbror sen spenderades eftermiddagen hemma hos syster med hela tjocka släkten. Annars har mellandagarna varit lugna. Har ätit typ hela tiden känns det som. Träningen har legat ner fram tills i söndags då jag släpade mig in till Campushallen för ett rump/benpass. Igår blev det en pw och idag axlar & armar. 
 
Imorgon är det nyårsafton och jag hade planerat att spendera den med en vän som helt plötsligt ställde in idag. Kul! Så just nu ser det ut som att jag kommer att sitta hemma och mögla imorgon, blir säkert jätteroligt.
Hoppas ni andra får en roligare nyårsafton än så, puss o hej!