Äntligen fredag!

Det är fredag och sista dagen på praktiken! Så passande att det då är maskerad idag. Jag har lyckats kombinera både kjol och utklädnad i min outfit idag, hur bra?! :)
 
Spinningen i onsdags var inte mycket att hänga i granen, men coren däremot gick sjukt bra! Hade en instruktör jag aldrig hade haft innan och han var så himla duktig och inspirerande. Igår var det torsdag vilket betyder veckans längsta dag. Började den med en sväng förbi hos Ea min frisör för att få topparna och brynen fixade. Älskar verkligen känslan av nyklippt hår, det känns så himla friskt. Efter det åkte jag in till praktiken var där hela dagen. Fick sluta lite tidigare så hann hem och fixa matlådor innan jag skulle möta Ellinor och Erica på stan. Vi var alla tre på jakt efter en klänning till kvällens äventyr, Fridas födelsedagssittning på Flamman! Ska bli så kul. HIttade dock ingen klänning så får ta nån trasa som hänger hemma. Erica hittade dock en jättefin. När affärerna stängde gick vi och käkade på Hälsofreak, sååå gott verkligen. Efter det drog jag på Campushallen och tränade lite innan jag avslutade dagen med innebandy. 
Idag var det absolut sista dagen (på väldigt länge i alla fall) som det var uppstigning vid den okristliga tiden 05.00. Sitter på praktiken och ska köra igång dagen nu, puss & kram!

Lill-lördag

Onsdag och halva veckan har passerat, nja inte riktigt men nästan då! Gårdagen på praktiken flöt på bra, inte mycket kvar nu. När jag kom hem åkte jag en racersväng till maxi för att handla sen fort hem för att byta om innan jag stack till träningen. Fick veta något så sjukt overkligt igår innan träningen, kan fortfarande inte ta in det.
Träningen gick i alla fall bra och jag har redan börjat tagga för match på söndag. Efter att våran träning var slut satt jag kvar en stund för att tjöta lite övningar och annat skitsnack med Åhs, trevligt! Efter det var det raka vägen hem till sängen.
Dagen på praktiken går fint, dock lite få lektioner idag då en föll bort.
Ikväll väntar spinning och core på Campushallen, köttigt!
Puss & hej!

Tisdag 25/11

25:e idag, lönen och CSN trillar in på kontot, hallelujah! 
Lördagen slutade precis som jag hade tänkt, städning och mys framför tvn. I söndags började jag dagen med ett pass på Campushallen, lite kondition plus ben & rumpa. Rätt så köttigt och träningsvärken sitter i idag också. På kvällen var det östgötaträning med tjejerna och det gick bra! Spelsystemet börjar sätta sig både hos mig och tjejerna, men vi har mycket kvar att bygga vidare på och inte speciellt gott om tid, men jag tror på oss! 
Igår var det måndag och starten på sista veckan av min praktik, det är jättetråkigt och skönt på samma gång. Man hamnar lite i en VFU-bubbla under praktiken som jag måste ut ur. Saknar mina vanligs rutiner med träning, styrelsemöten, baljanhäng och allt annat roligt som händer på campus. Samtidigt som dessa veckor ute i verkligheten är sjukt viktiga och lärorika! 
Efter praktiken igår gav jag mig ut på måndagsmilen. Ingen jätteimponerande tid men med tanke på att jag egentligen skulle kört en pw så är jag nöjd. 
Idag har jag börjat dagen med simning och brakfrulle. Sitter just nu och gör mig redo för dagens första lektion. 
Hoppas ni får en awesome tisdag! Puss