Äntligen fredag!

Det är fredag och sista dagen på praktiken! Så passande att det då är maskerad idag. Jag har lyckats kombinera både kjol och utklädnad i min outfit idag, hur bra?! :)
 
Spinningen i onsdags var inte mycket att hänga i granen, men coren däremot gick sjukt bra! Hade en instruktör jag aldrig hade haft innan och han var så himla duktig och inspirerande. Igår var det torsdag vilket betyder veckans längsta dag. Började den med en sväng förbi hos Ea min frisör för att få topparna och brynen fixade. Älskar verkligen känslan av nyklippt hår, det känns så himla friskt. Efter det åkte jag in till praktiken var där hela dagen. Fick sluta lite tidigare så hann hem och fixa matlådor innan jag skulle möta Ellinor och Erica på stan. Vi var alla tre på jakt efter en klänning till kvällens äventyr, Fridas födelsedagssittning på Flamman! Ska bli så kul. HIttade dock ingen klänning så får ta nån trasa som hänger hemma. Erica hittade dock en jättefin. När affärerna stängde gick vi och käkade på Hälsofreak, sååå gott verkligen. Efter det drog jag på Campushallen och tränade lite innan jag avslutade dagen med innebandy. 
Idag var det absolut sista dagen (på väldigt länge i alla fall) som det var uppstigning vid den okristliga tiden 05.00. Sitter på praktiken och ska köra igång dagen nu, puss & kram!