Veckan som gått

Ja egentligen har det väl gått lite mer än en vecka sen jag hade tid att skriva sist, får bli skärpning! 
I onsdags förra veckan jobbade jag som nämnt på kalasmottagningen. Jag jobbade backstage och det var väldigt roligt. Inte så mycket att göra stundtals, men vi fick ju se hela scenshowen från sidan vilket var grymt. Movits spelade och de är ju bara så jääääkla grymma live! Gick av mitt skift 00.00 och då skulle jag och mitt backstagecrew gå och ta en aw-öl, men bristen på kontanter och uttagsautomater satte käppar i hjulet. Vi rullade istället till Ågatan för att käka lite kebab innan det blev hem till sängen. 
I torsdags började jag dagen med plugg och grupparbete. Lunchen innehöll lunchmöte med styret, och efter det åkte jag och Erica till Norrköping. Det var ju sista vecka för Harry Potter The Exabithion förra veckan, så vi var ju tvungna att kolla in det, helgrymt verkligen! Lovar att lägga upp ett inlägg med massa bilder inom en snar framtid. Efter utställningen så gjorde vi stan i Norrköping. Det blev lite shopping, fika och besök på Systembolaget. På kvällen var det mixträning i campushallen. Jag hängde inte med för fem öre, ibland känner man sig lite som men rundningskona när man spelar med herrarna, i torsdags var en sån dag... 
I fredags hade jag inget schemalagt i skolan och startade då dagen med core och spinning, endorfiner för hela dagen efter det! 
Efter träningen åkte jag hem för att städa och fixa i lägenheten eftersom jag skulle ha inflyttningsfest på kvällen, jippi! 
Mitt i festfixet mötte jag upp Erica på Federal för att ä n t l i g e n  göra om min gälgång till en forward helix! Har velat göra det i flera år så kände att det var dags nu. Jowan på Federal är sjukt proffsig (kan verkligen rekommendera!!) och gjorde piercingen på två sekunder och det kändes inte ens, tusen tack! Jag är sjukt nöjd. 
Inflyttningsfesten blev jätterolig och slutade med utgång på flamman. 
I lördags vaknade jag och mådde faktiskt bra (till en början). Mötte upp Eve för att ta sällskap till Kungsbergshallen där vi skulle sitta i seket på herrarnas träningsmatch. Boom så slog bakfyllan till, det var inget roligt alls... 
I söndags gjorde jag inte många knop, pluggade lite och var på östgötaträning med f15-truppen. 
Måndag och ny vecka, woho! Dagen bjöd på föreläsningar, plugg och bodypump på eftermiddagen. Finns inte speciellt mycket mer att säga om det. 
I tisdag steg jag upp orimligt tidigt för att köra spinning 07.00. Möttes av bekanta ansikten i form av Ante och Anna, plötsligt blev det inte lika jobbigt att uthärda detta pass! :) 
Efter träningen satt jag i skolan och pluggade fram till två då vi hade lite grupparbete i vår studiegrupp. Efter det slängde jag mig på cykeln hem för att äta och vila lite inför dagens, kanske veckans höjdpunkt; provträning nummer ett! Så. Jäkla. Roligt! Det verkade också som att de nya ansiktena trivdes så förhoppningsvis blir vi några talanger rikare i truppen denna säsong. Blev även kvar en stund för att snacka lite skit och kolla på herrarnas provträning. Herregud alltså, det kommer bli otroligt svårt för killarna att ta ut de nya spelarna för det var ca 25 taggade och väldigt duktiga grabbar som var där för att slåss om en plats i truppen. Fantastiskt roligt att se att intresset var så stort. 
Igår var det onsdag, lill-lördag! Började även denna dag med träning 07.00. Denna gång blev det pump + yoga. Verkligen ett skönt sätt att starta dagen. Vi körde den nya releasen på bodypump 45 och jääklar vad mycket ben det är på det passet! Ajaj säger jag bara. 
Hade tre föreläsningar i skolan efter det, väldigt ovanligt (och därför väldigt jobbigt) för en filfakare som mig. Dog nån timme i soffan när jag kom hem på eftermiddagen. 
Idag torsdag, tredje gången gillt med morgonträning. Spinning 45 och Matildas nya release, fruktansvärt köttigt pass men vilken fantastisk känsla efteråt. 
Just nu sitter jag i skolan och försöker plugga lite. Har svårt att hitta motivationen och längtar mest till träningen ikväll. 
Ser också fram emot lunchmötet idag då vi ska spika allt inför träningscupen & lagfesten i helgen, woop! 
Dags att signa ut, puss!


 
Min nya forward helix