Up and away

Hade egentligen tänkt skriva imorse men hade tidig incheck så hann inte. 
Idag var dagen äntligen kommen!!! 
Min första flygdag. Jag fick en mjukstart med en turnaround till Kristiansund med en halvfull kabin, något fler på vägen tillbaka. Det var SÅÅ kul! Flög med ett jättebra crew så allt är bara toppen! 
Sitter på crewbasen och har 3h lunchstopp. Inget som hör till vanligheten vad jag har fått höra så får passa på att njuta. Känns lite konstigt att klockan bara är 11.20 och jag redan har ätit lunch dock. 
Senare ska jag flyga en turnaround till London och jag är såå taggad! Efter det är den här dagen slut och jag sover hemma i Oslo i natt. 

Over and out! 

Uppe innan tuppen

Sitter på busstationen och väntar på flygbussen som ska ta mig till jobbet. Både igår och idag är jag på mitt gamla jobb. Båda dagarna morgonvakter 06-13.30, det betyder alltså att klockan just nu är 04.30, helt stört tidigt! Det känns så absurt när man tar stadsbussen ner till Jernbane eftersom majoriteten av de som sitter på den bussen vid den tidpunkten är påväg hem från krogen, och så är jag påväg till jobbet liksom! Menmen, cash is king som man brukar säga, och det är faktiskt kul att få vara tillbaka över helgen. Nu kommer snart min buss så ska sätta mig på den och sova en stund till. 
Hoppas alla får en underbar söndag när ni vaknar (förgoppningsvis lite senare än mig)
Puss o kram! 

Solen i ögonen och spilld mjölk överallt

Lugna dagar glider förbi. Är som kanske nämnt ledig idag och var det igår också. Det blir inte många knop gjorde här då. Har haft lång sovmorgon båda dagarna och igår så städade jag lägenheten (min städvecka) innan jag gick en sväng på stan. Behövde ny foundation o sånt där så fixade de ärendena. 
Idag tog jag en pw på förmiddagen innan en lång brunch. Snart ska jag iväg och fixa naglarna så att de är snygga tills på måndag. 
Jag börjar bli något rastlös efter att ha varit ledig i 1 1/2 dag, tror det var bra att jag tackade ja till att jobba på mitt gamla jobb i helgen haha! 

Puss!