Septembers flighter!Den 16:e varje månad så kommer vårt schema ut, eller roster som det kallas. Där kan man se kommande månadens flighter, vilka man ska flyga med, var man ska övernatta nånstans och när man är ledig. På bilden ovan ser ni min roster för september månad. 
Det är tre flighter till London, två till Köpenhamn, två till Rom, en till Stockholm och en till Manchester. De två lite längre flighterna är charterflygningar! En till Chania (Grekland) och en till Funchal/Madeira (Portugal). Sen är det många streck i Norge, och det är resten av flygningarna! Det blir mycket inrikes i Norge och jag kommer flyga Bodø, Tromsø, Stavanger, Kristiansund, Alta, Bergen och Trondheim. Jag har bland annat en slinga då jag bara kommer flyga Tromsø-Bodø-Trondheim. En hel del övernattningar blir det då också och det ska bli kul att få upptäcka Norge, jag har ju aldrig varit någonstans än i Oslo. 
Detta är sammanlagt 99 blocktimmar, alltså aktiva flygtimmar, och en total distans på 53939.9 km, det är rätt sjukt faktiskt! 
Jag har min releaseflygning den 5 september, en turnaround till Trondheim. Jag hoppas såklart att jag klarar den och resterande del av kursen så att jag får ge mig ut på alla dessa flygningar, än är faktiskt inget helt 100! 

Nu ska jag laga mat så jag har lite matlådor den kommande veckan. Puss o hej! 

Kommentera här: