Söndag

I morse vaknade jag ungefär lika tidigt som igår, det vill säga runt 06. Vad är det som håller på att hända med mig?! Detta är ett mycket ovanligt fenomen. Lyckades i alla fall somna om till ungefär 9 då jag gick upp och tog mig en kort löprunda runt st hanshaugen. Har efter det ätit frukost och städat lite. Börjar äntligen komma iordning i rummet och det kommer bli såå mysigt! Ska försöka lägga upp bilder ikväll eller imorgon. 
Nu på eftermiddagen har jag suttit nere i Østbanehallen och pluggat lite. Mest repeterat det vi har lärt oss under veckan men vi har också "läsläxa" tills imorgon som handlar om hur man som cabin crew får jobba, alltså hur många timmar/dag och vecka och också hur mycket ledighet osv som man måste ha mellan sina flygningar. Det är faktiskt mycket mer avancerat än vad man först tror! 
Just nu sitter jag och väntar på att åka iväg till Vika där jag äntligen ska få mina naglar fixade. Är nog säkert 6 veckor sen jag gjorde det nu och de har varit hela och fina hela tiden, men utväxten är katastrofal! Lägger upp resultatet ikväll om jag blir nöjd, det är alltid lika nervöst att gå till en ny nagelterapeut 😁 

Ha det fint! 

Kommentera här: