Hejhej Sverige!

Sitter på bussen påväg hem till Sverige och hålan för att fira jul, ingen är gladare än jag! 

Löningspilsen i fredags var hur mysig som helst! Kul att få träffa kollegor utanför jobbet. I lördags var jag ju också ledig och spenderade den dagen med att träna lite och kollade film, skön lördag. 
I söndags hade jag incheck 8.00 och hade en lugn dag med t/r Kirkenes och sen passivt upp till Alta. I Alta var julstämningen på topp med meterdjup snö, så himla mysigt! Vi gick ut tillsammans och åt på kvällen och jag valde innerfilé med pommes och grönsaker i ugn, SÅÅ gott 👌🏼 
I måndags hade vi en relativt lång dag innan vi kom in till byhotellet i Trondheim. Kvällen spenderade jag och en kollega i relaxen med ett glas prosecco, en bättre måndagskväll med andra ord. 
Igår flög vi bara tre leg innan vi landade i Oslo och tre dagars julledighet var ett faktum. Längtar så mycket efter att få komma hem och träffa familjen och släkten. Brorsan sitter dock redan två rader bakom mig på bussen. Vi har cirka en timme kvar till Göteborg och där byter vi buss till en som ska ta oss till Linkan där lilla mamma kommer och hämtar oss. 

GOD JUL kära vänner, hoppas ni får spendera mysiga dagar med nära och kära! 🎅🏼 puss och kram! 

Häromdagen hade vi sju (!!) bebisar på samma flight mellan Stavanger och Bergen. Lektant Sara var poppis 😎😍

Relaxen i Trondheim. Japp champagneglaset är cirka dubbelt så stort som min fot 😂

Kommentera här: