Måndag; ny vecka & nya möjligheter

Idag är det måndag efter en toppenhelg! Fredagskvällen spenderade jag som nämnt med bror. Vi var på Olles och spelade shuffleboard-turnering med hans kompisar. Det gick då väldigt mycket bättre än förra gången må jag säga! Drog vidare till nåt ställe efteråt och kollade på när folk spelade "rævkrok". Mycket märkligt spel, visste knappt om jag skulle skratta eller gråta! 😂 
Avslutade kvällen med att möta upp några kollegor på kjøkken o bar på Yongst. Myyycket koselig fredag. 
I lördags gjorde jag inte många knop, gick och fixade naglarna (blev inte alls nöjd denna gången, buhu!) thats it typ. Kvällen spenderade jag hemma hos brorsan och Marcus, vi käkade tacos och kollade på film. Skön myslördag med andra ord! 
Igår söndag så gjorde jag om möjligt ännu mindre. Frulle och julkalendern i sängen, en tur ner till Oslo City för att införskaffa ett gäng nya strumpbyxor. Då jag nästan uteslutande bara använder kjol på jobbet så har strumpbyxor kommit att bli en förbrukningsvara! Letar fortfarande efter den perfekta strumpbyxan, än så länge ligger twilfits egna långt upp på listan. Tar gärna emot tips på bra strumpbyxor som håller bra, är varma men inte ser för tjocka ut, shout out i kommentarerna! 👇🏼 
Idag är det måndag vilket betydde ny jobbvecka på gång! Dagen har varit lååååång! Och efter fem leg som le annonseuse aka 2L så är jag måttligt trött på mina egen röst (är det ens möjligt?! Älskar ju att prata!!) Har varit tur/retur till Trondheim och Svalbard/Longyearbyen idag och nu sitter jag på hotellet i Tromsø. Här uppe i nord är det winter wonderland och jag kunde inte ha varit lyckligare! Dock så har vädret gjort sig påmint hela dagen idag. Tåke på Gardemoen i morse och snöväder här uppe i nord har gjort att vi landade totalt 1.40 senare än planerat idag, fördelar och nackdelar med det mesta. Må bara säga att det är fantastiskt vackert med ett Tromsø i vinterskrud. 
Imorgon ska jag ner kusten och avsluta i Stavanger redan kl 11 på förmiddagen. Perks med tidig incheck, förmodligen den enda haha! 

Hoppas ni alla har det fantastiskt! Puss o kram!! 

Kommentera här: