Påväg till Östersund

Hejhopp! 
Två dagar på jobbet har rullat förbi. Hade en låååång dag i lördags då jag som nämt först var till Malaga och sen skulle upp till Tromsø. Hade dock lång sovmorgon igår och åt en rejäl frukost. Hann också med en sväng upp till träningsrummet på hotellet där jag avklarade en mil på bandet. Det var första milen sen i somras cirka, så formen var ringrostig och tempot var inte speciellt högt, but still! 
Hade pick up vid 16 men fick tyvärr sitta på flygplatsen i cirka tre timmar innan vi kunde flyga ner till Oslo, detta på grund av dålig väderlek. Hade en t/r till Molde efter det, skulle egentligen landat och checkat ut 22, men landade 01.15 och var hemma 02.45, tröttare än tröttast var jag då! 
Kände mig mer död än levande när jag klev upp i morse för att först ta flyget till Arlanda och därifrån vidare till Östersund. Ska nämligen spendera två dagar med Emelie hemma i hennes hoods, ska bli hur mysigt som helst! 

Puss o kram på er!  


Malaga bjöd på vårväder häromdagen 


På TOS finns det selfiespots, är det inte fantastiskt så säg?! 😉 


Såhär vackert var det när vi skulle landa på Arlanda tidigare idag 
1 Anonym:

skriven

Hejsan kollega i Norge 😂😄. Vad skoj att du lämnade en kommentar! :-) det enklaste sättet att göra latte är att ta med sig en petflaskor (50cl ) med mjölk hemifrån. Sen sätter du den i dubbla spypåsar(😜) & fyller på med varmvatten. Låt stå i ca 15-20 min. Sen skakar du flaskan en stund så blir den lite skummig. Tar kaffekoppar, häll ned lite kaffepulver så det täcker botten & häll på mjölken. I slutet kmr "skum" som gör latten perfa.

Har du inte med
Dig mjölk tar du massvis med mjölktetror & lägger i spypåsen & häller över i en tom flaska. Tar bara längre tid ;-) lycka till!

2 Anonym:

skriven

Det var jag som skrev kommentaren, tror det försvann :p www.larsdotter.blogg.se

Svar: Åh tack! Det lät lite mekigt men det kanske det kan få vara värt :) Har du kommit på det själv? :)Kram!
Sara

Kommentera här: