Dry cleaning

Har nog aldrig kemtvättat något i hela mitt liv innan denna gång. Idag när jag skulle hämta min tvätt på kemtvätten så kände jag mig typ som Carrie Bradshaw i Sex and the city, för det är typ sånt jag förknippar med kemtvätt. Det kan också bero på att idag var första dagen av denna ledighet som jag faktiskt orkade göra mig iordning och klä på mig ordentligt, igår och i förrgår gled jag bara runt i myskläder, så kände mig lite snygg idag för en gångs skull, haha!
 
Ligger just nu och lyssnar på en bra podd. För några veckor sen fick jag en följförfrågan på instagram från två tjejer som pluggar I på LiU som har startat en podd som heter "Ett glas vin med Emma och & Louise". Jag har lite abstinens efter studentlivet så började lyssna på den idag för att få reda på vad som händer i Linköping eller främst på I-sektionen. Riktigt braaa faktiskt! Finns på Itunes och Radioplay om någon vill kolla upp den, rekomenderas! 
 
Nu ska jag packa crewväskan för fem dagars jobb! Har två helt nya destinationer på denna kommande slinga. Först Malaga i morgon, skönt att åka till solen även om det bara är för en liten stund. På måndag ska jag till Aberdeen från Stavanger och det ska bli kul. Aberdeen är en stad jag gärna skulle åka till "på semester", verkar som ett mysigt ställe. Kanske tar en liten tripp dit innan jul för julklappsshopping :)
 
 
Straight outta dry cleaning 
 
 
Kappa, hatt och stövlar idag. Emelie hade förmodligen kallat denna outfit för "lady" 😂
1 Elin:

skriven

Hej! Vet inte om du kommer ihåg mig, men hittade din blogg via FB och tyckte den var himla intressant. Aberdeen är jättemysig kan jag berätta. Har bott här i fyra år nu, så om du har vägarna förbi så hör av dig :)

Kommentera här: