En måndagskvæll i Stavanger

Hej & Hallå. 
Gårdagen var riktigt långseg med fem leg och två låååånga mealstop. Dagen blir sjukt mycket længre på grund av det, men annars så gick flygningarna toppenbra! 
I morse børjade jag dagen med en helt awesome frukost på Britannia i Trondheim, gotta love that place! Efter frullen tog jag en svæng inom gymmet på hotellet før ett vælbehøvligt pass. Hade pick up kl. 14.10 och fløg då ner till Stavanger och sen dærifrån tur/retur till Aberdeen. Det var en mysig flight och næstan halvtom 600-maskin så det gick toppenbra. Det blåste typ storm (men medvind) på vægen tillbaka och flighten som egentligen skulle ta en timme gick på 38 minuter, helt sjukt! 
Nu ligger jag i sængen på hotellet i Stavanger och har precis kollat klart på en film. Såg Divergent på tv før ett tag sen så tænkte att jag ville se fortsættningen, men ville læsa boken innan. Så har stræcklæst Insurgent de senaste dagarna och såg idag filmen, sæger bara big mistake! Att læsa boken innan man såg filmen alltså, blev sååå besviken (men det blir man væl næstan alltid). Filmen var egentligen bra men den var inte ALLS som boken, var så mycket bra från boken som fattades liksom. 
Næ nu ska jag krypa ner o sova. Imorgon efter tre leg ær jag æntligen færdig før denna slinga och då ska jag HEM! 
Puss o kram!

Kommentera här: