Lediga dagar

Så fantastiskt skønt att komma hem efter en femdagars-slinga och få sova i sin egna sæng. Missførstå mig rætt, jag tycker absoult att det ær lyxigt att få sova på hotell med jobbet och att æta hotellfrukost ær bland det bæsta jag vet, meeen nær man ligger ute fyra nætter på rad så ær det faktiskt skønt att komma hem efter det.
Sista flighten jag fløg i måndags innan jag skulle gå av min slinga var lite speciell! Stog i kabinen under boarding nær det kommer in två civilklædda poliser, undrade såklart genast vad det var som hænde før vi hade inte fått besked om innan att vi skulle ha någon poliseskort med oss. Det visade sig sen att vi hade med oss Arbeidarpartiets partiledare OCH den norska førsvarsministern med oss ombord. Det ær det nærmaste "kænsidar" jag har kommit æn så længe så tyckte såklart att det var lite hæftigt. 
 
Igår nær jag var ledig gjorde jag så lite som møjligt. Var så himla trøtt så tyckte jag behøvde en dag med att bara slappa. Idag har jag i alla fall gjort lite nytta, har bland annat varit och læmnat in uniformen på kemtvætt. Det var mycket smidigare på mitt gamla jobb nær man kunde slænga unifomen i tvættmaskinen på 60 grader, men så ær min nya uniform något snyggare också, så kænns helt okej att man måste kemtvætta den. 
 
Ønskar att jag kunde vara hemma i Linkan idag då min bæsta homie, vapendragare och partner in crime fyller 23 idag! Stort grattis bæsta Erica! Idag blir du gammal ;) Hoppas dagen blir toppen, så får vi fira næsta helg istællet!

Kommentera här: