Long time no see

Jaa så himla tokdålig man kan vara på att blogga ibland. Sist jag skrev hängde jag på crewhotellet i Stavanger, och just nu är jag hemma i läggan i Oslo. Mycket har hunnit hända sen dess! Spenderade fem toppendagar hemma på slätten. Kom hem sent på tisdagskvällen till LPI där sötaste pappa väntade i ankomsthallen, hur glad kan man bli av att se honom?! Hur glad som helst! Blev väckt tidigt på onsdagen av mamma, vi hade nämligen bestämt att ta en dag med mamma-dotter tid och planerat in en dagstur till metropolen Ullared, där shopping på ge-kås väntade! Hittade inte speciellt mycket men hade ändå en fin dag med mamsen ❤️
Torsdagen spenderade jag tillsammans med Emelie och vi gjorde så lite som möjligt. Massa skitsnack och mys framför tvn, kvalité!
Tränade även innebandy på kvällen med mitt fina gäng, som jag har saknat dem.
På fredagen sprang jag lite ärenden på förmiddagen innan jag begav mig hem till Erica för att hänga lite med henne innan Issa dök upp och vi tre käkade pizza. Lite senare framåt kvällen rullade vi ner till campushallen för lite innebandy. Damerna i LiU AIF hade nämligen blivit "utmanade"/inbjudna att spela en match mot killarna i Make Belives (som till vardags spelar hockey, värt att tillägga). Damerna hade lite mannfall så där fick jag kliva in och vara med också. Så himla kul men får tyvärr erkänna att grabbarna drog det längsta strået 😂 
Efter matchen drack vi duschöl och fixade oss tillsammans innan vi hojade vidare till lite gemensamt förfestande med MB-killarna. Mycket trevligt! Kvällen avslutades sen på NH (ja jag kommer alltid att kallade det NH även om det har bytt namn). Förövrigt så kul att träffa mina favoritvakter & bartenders, aka gamla kollegor. 
På lördagen umgicks jag lite med mor och far innan det var dags att hoppa i ovven och åka in till linkan igen. Det vankades fulsittning och kravall, så himla kul men var sliten, så åkte hem rätt tidigt. 
Söndagen bjöd på bakfylla och innebandy, först damernas match mot Vingen som var en riktig rysare men som de kammade hem till slut. Efter det tog IBF Linköping emot serieledarna Telge. Hann tyvärr inte se klart den matchen pga var tvungen att sätta mig på en trött buss. Fick veta efter att de tyvärr förlorade. Bussen till Göteborg gick helt ok då jag sov nästan hela vägen, men den till Oslo gick betydligt segare. 
Annars så har jag jobbat måndag till torsdag denna veckan. En tredagars och en dagstur. Hela slingan flög jag med samma crew och det var riktigt kul, guldgäng! 
Igår hade jag en dagstur med t/r ARN*2. Kändes som jag inte hade haft dagstur på hur länge som helst, så det var skönt med lite omväxling. Hade ett superbra crew hela dagen så det var verkligen en fest att vara på jobbet igår 😊 
Idag har jag varit ledig och har typ inte gjort något vettigt alls förutom en pw. Strålande sol och cirka en minusgrad var perfekt väder för en promenad längs med Akerselva. 

Nu ska jag slå på en film och inta sängen, puss o kram! 


Lite bilder sen sist;

Att landa med ATR:en på LPI på kvällen när hela linkan är upplyst såhär, magiskt! 
Läx-gyckel 

Årets först snö såg jag på Gardermoen 

Ovan molen på en inflygning till Zürich 🇨🇭


Kommentera här: