Soliga Kristiansand

Ytterligare några dagar har gått den jag skrev senast. I lördags var jag ledig och passade på att kolla på storebror när han spelade match. De mötte serieledarna och tyvärr så förlorade de. 
I söndags gick jag på en slinga igen, denna gång en 2+3. Flög med ett jättehärligt crew söndag och måndag. Var i Barcelona i söndags och därefter stopp i Haugesund. I måndags flög jag bland annat tur/retur Stockholm och var hemma igen på måndagskvällen. 
Hade bestämt med Matilda, Hanna & Maria att gå på bio på kvällen. Vi såg Mockingjay part 2. Den var helt okej men kan inte riktigt säga om jag gillade den eller om jag blev besviken. Har sett fram emot den här filmen länge och nu känns det bara bittert att det är slut. 
Igår hade jag en kort dag på jobbet, först en t/r Köpenhamn och sen ner till Kristiansand där jag befinner mig just nu. När vi kom in igårkväll gick några från crewet ut och åt på ett jättemysigt ställe som hette Bryggeriet. Åt en supergod (& stor!!) hamburgare som enligt kaptenen skulle vara Norges bästa. 
Idag tog jag en skön sovmorgon innan jag tusslade ner till frukosten. Har precis varit en behövlig sväng nere i gymmet på hotellet. Det är verkligen dags att ta tag i träningen och bli den där hurtig tjejen som jag var för cirka ett år sen, märker att bland annat uniformen och favoritbrallorna sitter lite för tight och det är inget kul alls... Skärpning nu Sara! Angående rubriken, detta är utsikten från mitt hotellrum just nu! Har haft det sämre om man säger så! 


Kommentera här: