Britannia

Ni vet känslan när man lämnar tillbaka något i en affär och man får tillbaka pengarna i kontanter? Inte? Nej egentligen ett i-landsproblem, men vad besvärad jag kände mig igår när jag lämnade tillbaka ett par stövlar och precis det inträffade... 
Var på bio igårkväll och såg den nya Paranormal Activity. Den var varken bra eller dålig, men jag förstår egentligen inte varför man ser såna filmer igentligen, jag blir bara helt screwd i hjärnan. 
I morse gav jag mig ut på första av fem dagars jobb, först en tur/retur Hamburg, en ny destination för mig. Blev så förvånad när den flighten bara tar dryga timmen, liksom du kommer en bra bit ner i Europa på en timme men du kommer inte ens upp till Nord-Norge på samma tid! 
Efter det flög jag tre leg Oslo-Trondheim-Oslo-Trondheim och är nu på byhotellet här i Trondheim, Britannia. Det är typ så himla mysigt här att det nästan känns som att komma hem när man kommer hit. Hade tänkt gå ner till gymet direkt när jag kom hit men det var inte öppet, så himla typiskt! 
Nåväl, nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en prinsessa och imorgon  ska jag äta en bättre hotellfrukost, mums! 


Såhär kan man se ut en torsdagsmorgon när man ska ge sig ut på fem dagars jobb. Blev premiär för stövlarna idag (de jag bestämde mig för att behålla såklart) 

Onsdag

God morgon, eller god dag kanske! 
Är ledig idag också. Ringde igår och sa att jag kunde tänka mig att sälja min fridag i byte mot att få ledigt en annan dag, och de skulle höra av sig om de hade något behov för det - vilket de inte gjorde, så det blev en sovmorgon idag också, skönt! 
Har ätit frukost i sängen och kollat på film nu på förmiddagen. Ska inte göra något speciellt idag när jag är ledig, behöver lämna tillbaka ett par stövlar och hämta ett par skor hos storebror, får se om något annat spännande händer idag.
Puss & hej! 

En ledig dag

Ær ledig idag och imorgon och det firades med en låång sovmorgon imorse som føljdes av en liten promenad på førmiddagen. Det har varit fantastiskt fint høstvæder i Oslo idag, blir glad i hela magen av det!
Efter promenaden tog jag mig en lång dusch innan jag kilade ner på byn før att gøra lite ærenden. Var bland annat tvungen att fixa mina naglar då en gick sønder under senaste slingan, så irriterande... Men så nu ær naglarna mørkrøda och høstfina igen :)
Efter det gick jag till Mathallen før att møta upp några kullingar (de jag gick på initial med) och några andra kollegor før en mysig lunch. Det var faktiskt førsta gången som jag lunchade på Mathallen men absolut inte sista, så himla mysigt dær! 
Just nu sitter jag hemma och ska fixa nåt att æta sen slå på en film, pusshej!