Andra kvällen i Tromsø

Hejhopp! Jobbveckan rullar vidare. Stoppet i stänger häromdagen var supermysigt! Var ute och gick en sväng på eftermiddagen och kikade på lite allt möjligt. Ni vet när man bara går och går men egentligen inte ska någonstans? Man lägger märke till så mycket små detaljer som man annars missar. 
Igår och idag har jag som sagt stopp i Tromsø, mitt andra hem skulle man kunna säga! Igår landade vi runt 14 och på kvällen var jag ute och åt tillsammans med piloterna som vi flög med igår. Vi gick till ett ställe som heter pastafabriken som ligger precis vid hotellet. Supertrevligt verkligen. 
Idag flög vi samma leg som igår, alltså TOS - BOO - TDR - BOO - TOS. Gick av redan vid 11, en fördel med grutidig pick up! 
Hade egentligen tänkt gå ut på tur men både igår och idag så har det varit jättetråkigt väder, så blev en sväng till hotellgymet istället. Gymet och relaxen ligger på 10:e våningen och har utsikt över viken och hamnen där hurtigruten-båten ligger, sjukt fint däruppe.
Just nu ligger jag i sängen och slötittar lite på tv. Klockan är bara 20 men ska nog sova snart. Inorgon är sista dagen klockan ringer kring 04-snåret, fem leg och sen lite efterlängtad ledighet. 
Imorgon är det också roster-release!! Spännande att få se schemat för november, hoppas på roliga destinationer och stopp!  Hoppas på lite passande ledighet så man kan passa på att åka hem lite också, längtar hem :) 

Puss o kram! 

 Lite snapshots från promenaden i Stavanger 

Kommentera här: