Bra helg

Efter en fyradagars med supertidig uppstigning alla dagar var det skönt att komma hem i torsdags eftermiddag. Firade två dagars ledighet med lite öl i kollektivet och sen på evergreen med Matilda, trevligt! 
Hela fredagen spenderade jag med att packa, har nämligen flyttat i helgen!! Mor o far kom upp i fredagskväll så har spenderat helgen tillsammans med dem och Jonas, så himla mysigt! Vi har somsagt flyttat mina grejer från ett kollektiv till ett annat, varit på IKEA, ätit god mat och bara myst. 
Igår drog jag ut på jobb igen på eftermiddagen, flög tre leg och hamnade till slut i Tromsø, någon som är förvånad? Dock så är det sista gången här uppe på i alla fall 1 1/2 månad nu, om jag inte hamnar här uppe på standby.  
Idag har jag käkat gofrulle och ligger just nu och kollar på dobidoo på tv. Hade egentligen tänkt gå en liten tur idag men glömde skorna hemma hos brorsan igår, klantigt! 
Har sen pick up idag, 15.30 närmare bestämt. Ska ladda lite och snart kila iväg för att äta lunch, ikväll har jag stopp i Stavanger. 
Puss o hej! 


Kommentera här: