Britannia

Ni vet känslan när man lämnar tillbaka något i en affär och man får tillbaka pengarna i kontanter? Inte? Nej egentligen ett i-landsproblem, men vad besvärad jag kände mig igår när jag lämnade tillbaka ett par stövlar och precis det inträffade... 
Var på bio igårkväll och såg den nya Paranormal Activity. Den var varken bra eller dålig, men jag förstår egentligen inte varför man ser såna filmer igentligen, jag blir bara helt screwd i hjärnan. 
I morse gav jag mig ut på första av fem dagars jobb, först en tur/retur Hamburg, en ny destination för mig. Blev så förvånad när den flighten bara tar dryga timmen, liksom du kommer en bra bit ner i Europa på en timme men du kommer inte ens upp till Nord-Norge på samma tid! 
Efter det flög jag tre leg Oslo-Trondheim-Oslo-Trondheim och är nu på byhotellet här i Trondheim, Britannia. Det är typ så himla mysigt här att det nästan känns som att komma hem när man kommer hit. Hade tänkt gå ner till gymet direkt när jag kom hit men det var inte öppet, så himla typiskt! 
Nåväl, nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en prinsessa och imorgon  ska jag äta en bättre hotellfrukost, mums! 


Såhär kan man se ut en torsdagsmorgon när man ska ge sig ut på fem dagars jobb. Blev premiär för stövlarna idag (de jag bestämde mig för att behålla såklart) 

Kommentera här: