Mot Oslove

Helgen har passerat och jag sitter på tåget tillbaka till Oslo. Man blir lite bekväm av att flyga i jobbet då jag nu tycker att det är sjukt långtråkigt och segt att åka tåg, meeeen blir lite dyrt om man ska flyga varje gång man ska hem eftersom jag inte kan resa på id än.
Helgen har varit helt awesome! Lördagen var fullspäckad och började med fika ute i Väderstad med mamma, Amanda, Anette och Lotta, så himla mysigt! 
Efter det skjutsade mamma in mig till stan där jag lunchade med Emelie innan jag mötte upp innebandygänget på irret. Kick off på skytte-c väntade och det var en sjukt rolig kväll som tyvärr slutade lite tidigt för min del. Men väldigt kul att träffa alla nya! 
Igår kollade jag på Ludvig och Hannes när de spelade match med b-laget. De fick tyvärr stryk men mina småkillar var hur duktiga som helst! 
På kvällen käkade vi hamburgare med syrran och hela familjen och firade lite födelsedagar i efterskott. 
Idag var jag väldigt produktiv på förmiddagen och samlade ihop alla mina grejer som jag lyckades sprida omkring mig i lördags, väskan på ett ställe och klockan på ett annat, plus att jag fått helt fel jacka och plånbok med mig hem haha. 
Var också och träffade min handledare och pratade om min uppsats, känns som jag är på gång nu vilket är hur skönt som helst. 

Sitter som sagt på tåget tillbaka till Oslo nu, har försökt sova för att få tiden att få fortare men det har inte gått så bra, så ska läsa lite istället. Imorgon ska jag upp i luften igen, Köpenhamn och Tromsø väntar. Har seriöst fått så mycket stopp i Tromsø i oktober att man kan tro att jag biddat det, vilket jag inte har gjort. Meen det är ju mysigt där och det är inte helt omöjligt att det kommer snö där snart! ❄️
Puss o kram! 

Kommentera här: