Två slingor och lite ledighet

Hej o hå! Idag bloggar jag från den norska datorn som jag har lånat av Jonas, så det kan se lite knasigt ut.
Har inte hunnit skriva på hur længe som helst, men det ær sånt som hænder ibland. 
 
Førra gången jag skrev var jag i Tromsø och skulle på stopp i Stavanger, det gick ju hur fint som helst och jag kom hem och vær ledig onsdag-torsdag førra veckan. Gick en massa ærenden och fick køpt støvletter bland annat, vælbehøvligt nu nær vintern børjar nærma sig och det blir på tok før kallt før bara pumps på jobbet haha! 
 
I dag vid lunch kom jag hem från en fyradagars på jobbet. Børjade med værldens konstigaste dag i fredags dær jag fløg fem leg, varav två passiva. Antar att det hade att gøra med att jag fløg långt i lørdags, næmligen sæsongens førsta charter Haugesund - Las Palmas. Så himla trevligt med charterflygningar ændå, søta passagerare! I och med att det var førsta chartern før sæsongen så hade vi ju inga passagerare att hæmta, vilket betydde att vi fløg deadhead (tom flight) hem. Det var en upplevelse i sig kan jag sæga! Fick sitta i cockpit under take off och sen gick jag ut i kabinen och sov næstan hela vægen, mysigt liksom!
I søndags hade jag en så kort dag att det næstan kænades larvigt, fløg ett leg från Haugesund till Oslo och sen passiv upp till Trondheim, dær jag sov på Airport i natt. I morse hade jag tre leg innan jag klev av och tackade før mig i Oslo. Innan jag åkte hem från basen så provade jag ut storlekar på vår nya unifrom som vi får i maj næsta år, den kommer bli sjukt snygg!
 
Nu ska jag kolla ikapp på Solsidan och sen sova, puss o hej!

Kommentera här: