Ålesund

Hejhopp! Jag ær frisk igen och uppe på vingarna.
Fløg onsdag-torsdag førra veckan, en lång tur till Roma i torsdags innan jag gick på tre dagar fri.
Var en snabb visit till Karlstad efter jobbet i torsdags før att træffa lite gamla klasskompisar och se Norlie & KKV på nøjes, det var SÅ bra!
Annars så tog jag det mest lugnt i helgen. Hængde lite med brorsan och hann med tre innebandymatcher, i fredags Sveiva-Slevik och i søndags kollade jag på Lillestrøms B & A-lag. A-laget hade seriepremiær och det slutade i storvinst! Jonas gjorde 2+5 och blev matchens lirare så stoltare kunde man ju inte bli!
I måndags var det dags før jobb igen, en charter ner till Maderia - deilig! Det var ca 24 grader och stålande sol nær vi landade på Funchal, hade vældigt gærna blivit kvar lite længre æn den dryga timmen vi fick i solen, drømma kan man ju gøra haha ;)
Igår fløg jag fem leg fram och tillbaka till Trondheim två gånger och slutade i Ålesund dær jag nu befinner mig. Har avnjutit den bæsta hotellfrukosten jag någonsin ætit och ska snart hoppa i duschen och gøra mig iordning før jobb igen. Idag och imorgon ska jag sova i Tromsø och på fredagkvæll går jag av i Oslo før tre dagars ledighet och flyger två leg till den kvællen (men som pax) før att komma hem till kæra Linkan!

Hoppas allt ær bra med er och att allt går som det ska, annars sæger jag som en av våra nya smile-badges: "When in doubt, travel!"
Puss & kram!

Dagarna som har gått

Har væl lite glømt bort att jag faktiskt har en blogg. Och idag bloggar jag från en dator som jag har lånat av min bror och som dærfør ær norsk. Vet inte om/hur man kan stælla om till svenska bokstæver så det får helt enkelt se lite tokigt ut idag nær jag skriver.
 
Chartern till Grekland som jag skrev om sist gick hur fint som helst. Eller egentligen var det (organiserat) kaos men som sagt, de jag fløg med var så himla bra så tillsammans løste vi det! Resten av den slingan gick bra den med, fløg mest inrikes i Norge och en tur till CPH och en till LHR och gick av før ledighet førra tisdagen.
 
Jag hade fyra dagar ledigt och bestæmde mig dærfør att åka hem till Sverige. Bara mamma och pappa visste att jag skulle komma hem så det blev en rolig øverraskning nær Emelie kom hem från skolan i onsdags! Hann med att mysa med henne en del, fikade med Erica, trænade lite innebandy med gamla laget (eller två från førra sæsongen och resten var våra nya talanger, men såå kul att få træffa dem!) lunchade med mamma och pappa och så dragetkravallen i fredags. Hade en sjukt kul helg och jag længtar redan tills næsta gång jag får åka hem.
 
I søndags morse gick jag på jobb igen, Kænde mig lite småkrasslig innan men tænkte att det nog skulle løsa sig ændå. Det var jag och gutterna (japp jag ver ensam tjej i crewet vilket ær ovanligt) som fløg i søndags, Oslo - Tromsø - Bodø - Trondheim - Bodø - Tromsø.
Landade i Tromsø tidigt på eftermiddagen och tænkte att nu har jag tid att kurera mig, så spenderade hela kvællen i sængen och kollade på film och drack te. Mådde helt okej nær jag gick och la mig men nær klockan ringde strax efter 4 i går morse så var hela bihålorna fyllda med snor och jag kraxade værre en en kråka. Fick ringa och sjukanmæla mig, men fløg Tromsø - Bodø - Trondheim ændå, før dær fanns det någon på standby som kunde gå på istællet før mig och jag sattes passiv hem till Oslo. Det var tur att jag klev av i god tid igår før nær vi skulle landa i Oslo i går førmiddag så trodde jag att bihålorna skulle sprængas. Ni som har flugit nær ni var førkylda/tæppta vet precis vad jag pratar om, smæææærta! Så stannade bara till på apoteket en snabbis før att inførskaffa diverse førnødigheter och sen var det raka vægen hem till sængen och under dynan før att førsøka bli frisk så fort som møjligt. Det går lite sådær faktiskt, så om någon har tips på huskurer så får ni gærna dela med er, vill ju upp och flyga igen!
 
Hoppas att ni alla mår bra i alla fall, puss & kram!

Några dagars ledighet

Avslutade precis ett telefonsamtal med min kära mor, fick lite käft för att jag inte har skrivit här på nästan en hel vecka. Hon berättade att hon och pappa hade varit hos min faster igår och firat henne för att hon fyllt år och hade även berättat för henne att hon kan gå in här och läsa vad jag gör om dagarna nu för tiden, så Hej Elisabeth! Vad kul att du tittar in och grattis i efterskott! 

I måndags hade vi gott om tid i Alta innan pick-up så vi åt långfrukost och sen tog kaptenen med oss på en liten fjälltur. Det var SÅÅ vackert där uppe. Tog lite bilder men det är verkligen svårt att fånga något så vackert på bild. 
För övrigt så tror jag att det var den roligaste kaptenen jag än så länge har träffat! Han berättade en massa historier om han, hans fru och deras lilla minigris som heter Bosse. Skrattade hela dagen ungefär! 


Vackra Alta 

Efter turen ner från Alta hade jag en tur och retur till Arlanda och det gick hur bra som helst, en stilla tur med halvfull maskin i båda riktningarna. Gick på tre dagar ledigt efter detta och då har jag mest bara latat mig. Tränade lite grann, var bland annat på Holmenkollen och körde trappintervaller, vilken monsterträning! Så jobbigt men väldigt effektivt. Var också och fixade till naglarna igen då de växt ut. Försöker hålla kvar sommarkänslan ett liiitet tag till så gjorde rosa naglar. Nästa gång blir det en lite höstigare färg. 

Imorse (eller snarare inatt) gick jag på jobbet igen. Fick gå upp strax efter tre för hade incheck 05.50. Flög en full 700 ner till Rom och hade halvfullt på vägen hem till Oslo. Det gick hur fint som helst och det var roligt med en lite längre tur för fösta gången. Hemma i Oslo väntade ett leg med en smäckfull 600 till Kristiansand där jag befinner mig nu. Bor på hotell sol har utsikt över havet, hur fint som helst! 
Imorgon har vi pick-up på eftermiddagen för en chartertur ner till Chania (Grekland). Både spännande och lite nervöst eftersom det är min fösta charter, men tror och hoppas att det kommit gå fint för crewet jag ska flyga med är awesome! 

Nu ska jag krypa ner i min härliga king-size och sova. Är supertrött så kommer sova som en prinsessa i natt i denna gudomliga säng (det vet jag för jag råkade ta en liten nap förut, haha)

Hoppas alla får en god helg! Puss o kram från Kristiansand 


When in RomePåväg hem från Rom, alperna! Saknar Val Thorens och asgo skidåkning