Ålesund

Hejhopp! Jag ær frisk igen och uppe på vingarna.
Fløg onsdag-torsdag førra veckan, en lång tur till Roma i torsdags innan jag gick på tre dagar fri.
Var en snabb visit till Karlstad efter jobbet i torsdags før att træffa lite gamla klasskompisar och se Norlie & KKV på nøjes, det var SÅ bra!
Annars så tog jag det mest lugnt i helgen. Hængde lite med brorsan och hann med tre innebandymatcher, i fredags Sveiva-Slevik och i søndags kollade jag på Lillestrøms B & A-lag. A-laget hade seriepremiær och det slutade i storvinst! Jonas gjorde 2+5 och blev matchens lirare så stoltare kunde man ju inte bli!
I måndags var det dags før jobb igen, en charter ner till Maderia - deilig! Det var ca 24 grader och stålande sol nær vi landade på Funchal, hade vældigt gærna blivit kvar lite længre æn den dryga timmen vi fick i solen, drømma kan man ju gøra haha ;)
Igår fløg jag fem leg fram och tillbaka till Trondheim två gånger och slutade i Ålesund dær jag nu befinner mig. Har avnjutit den bæsta hotellfrukosten jag någonsin ætit och ska snart hoppa i duschen och gøra mig iordning før jobb igen. Idag och imorgon ska jag sova i Tromsø och på fredagkvæll går jag av i Oslo før tre dagars ledighet och flyger två leg till den kvællen (men som pax) før att komma hem till kæra Linkan!

Hoppas allt ær bra med er och att allt går som det ska, annars sæger jag som en av våra nya smile-badges: "When in doubt, travel!"
Puss & kram!

Kommentera här: