Dagarna som har gått

Har væl lite glømt bort att jag faktiskt har en blogg. Och idag bloggar jag från en dator som jag har lånat av min bror och som dærfør ær norsk. Vet inte om/hur man kan stælla om till svenska bokstæver så det får helt enkelt se lite tokigt ut idag nær jag skriver.
 
Chartern till Grekland som jag skrev om sist gick hur fint som helst. Eller egentligen var det (organiserat) kaos men som sagt, de jag fløg med var så himla bra så tillsammans løste vi det! Resten av den slingan gick bra den med, fløg mest inrikes i Norge och en tur till CPH och en till LHR och gick av før ledighet førra tisdagen.
 
Jag hade fyra dagar ledigt och bestæmde mig dærfør att åka hem till Sverige. Bara mamma och pappa visste att jag skulle komma hem så det blev en rolig øverraskning nær Emelie kom hem från skolan i onsdags! Hann med att mysa med henne en del, fikade med Erica, trænade lite innebandy med gamla laget (eller två från førra sæsongen och resten var våra nya talanger, men såå kul att få træffa dem!) lunchade med mamma och pappa och så dragetkravallen i fredags. Hade en sjukt kul helg och jag længtar redan tills næsta gång jag får åka hem.
 
I søndags morse gick jag på jobb igen, Kænde mig lite småkrasslig innan men tænkte att det nog skulle løsa sig ændå. Det var jag och gutterna (japp jag ver ensam tjej i crewet vilket ær ovanligt) som fløg i søndags, Oslo - Tromsø - Bodø - Trondheim - Bodø - Tromsø.
Landade i Tromsø tidigt på eftermiddagen och tænkte att nu har jag tid att kurera mig, så spenderade hela kvællen i sængen och kollade på film och drack te. Mådde helt okej nær jag gick och la mig men nær klockan ringde strax efter 4 i går morse så var hela bihålorna fyllda med snor och jag kraxade værre en en kråka. Fick ringa och sjukanmæla mig, men fløg Tromsø - Bodø - Trondheim ændå, før dær fanns det någon på standby som kunde gå på istællet før mig och jag sattes passiv hem till Oslo. Det var tur att jag klev av i god tid igår før nær vi skulle landa i Oslo i går førmiddag så trodde jag att bihålorna skulle sprængas. Ni som har flugit nær ni var førkylda/tæppta vet precis vad jag pratar om, smæææærta! Så stannade bara till på apoteket en snabbis før att inførskaffa diverse førnødigheter och sen var det raka vægen hem till sængen och under dynan før att førsøka bli frisk så fort som møjligt. Det går lite sådær faktiskt, så om någon har tips på huskurer så får ni gærna dela med er, vill ju upp och flyga igen!
 
Hoppas att ni alla mår bra i alla fall, puss & kram!

Kommentera här: