Första dagen på jobbet

Igår var som sagt första dagen uppe i luften. Flygningarna till och från Kristiansund gick hur bra som helst och var så snabb att man knappt hann blinka innan man var framme. 
Till och från London tog det ju lite längre tid men hela dagen gick hur fort och bra som helst. 
Jag gick som 2R igår, vilket i stora drag betyder att det är jag + purser som håller i safety demon, jag har ansvar för maten i forward galley och är också den som breifar speciella passagerare om saker de behöver veta, tex de som sitter vid nödutgångarna tex. Nu hade jag ju självklart inte detta ansvaret igår eftersom detta är mina övningsflygningar men hade en superbra "mentor" som hjälpte mig med allt! 
Fick en massa beröm av mina kollegor, både av CC's och Kaptener och Styrmän så då blir man såklart jätteglad och stolt ☺️ 

När jag kom hem igårkväll var jag supertrött och hade så ont i fötterna, kan lova att det tog inte många minuter från det att jag gick och la mig tills jag sov som ett litet barn. 

Igår när vi skulle landa i London fick jag sitta med piloterna inne på flightdeck och det var SÅ coolt! Tyvärr så var det dåligt väder så man såg ingenting förens vi var på ungefär 5000 ft. Meeen det är förmodligen inte sista gången som jag flyger till London och inte heller sista gången jag sitter i cockpit. 

Kommentera här: