Några dagars ledighet

Avslutade precis ett telefonsamtal med min kära mor, fick lite käft för att jag inte har skrivit här på nästan en hel vecka. Hon berättade att hon och pappa hade varit hos min faster igår och firat henne för att hon fyllt år och hade även berättat för henne att hon kan gå in här och läsa vad jag gör om dagarna nu för tiden, så Hej Elisabeth! Vad kul att du tittar in och grattis i efterskott! 

I måndags hade vi gott om tid i Alta innan pick-up så vi åt långfrukost och sen tog kaptenen med oss på en liten fjälltur. Det var SÅÅ vackert där uppe. Tog lite bilder men det är verkligen svårt att fånga något så vackert på bild. 
För övrigt så tror jag att det var den roligaste kaptenen jag än så länge har träffat! Han berättade en massa historier om han, hans fru och deras lilla minigris som heter Bosse. Skrattade hela dagen ungefär! 


Vackra Alta 

Efter turen ner från Alta hade jag en tur och retur till Arlanda och det gick hur bra som helst, en stilla tur med halvfull maskin i båda riktningarna. Gick på tre dagar ledigt efter detta och då har jag mest bara latat mig. Tränade lite grann, var bland annat på Holmenkollen och körde trappintervaller, vilken monsterträning! Så jobbigt men väldigt effektivt. Var också och fixade till naglarna igen då de växt ut. Försöker hålla kvar sommarkänslan ett liiitet tag till så gjorde rosa naglar. Nästa gång blir det en lite höstigare färg. 

Imorse (eller snarare inatt) gick jag på jobbet igen. Fick gå upp strax efter tre för hade incheck 05.50. Flög en full 700 ner till Rom och hade halvfullt på vägen hem till Oslo. Det gick hur fint som helst och det var roligt med en lite längre tur för fösta gången. Hemma i Oslo väntade ett leg med en smäckfull 600 till Kristiansand där jag befinner mig nu. Bor på hotell sol har utsikt över havet, hur fint som helst! 
Imorgon har vi pick-up på eftermiddagen för en chartertur ner till Chania (Grekland). Både spännande och lite nervöst eftersom det är min fösta charter, men tror och hoppas att det kommit gå fint för crewet jag ska flyga med är awesome! 

Nu ska jag krypa ner i min härliga king-size och sova. Är supertrött så kommer sova som en prinsessa i natt i denna gudomliga säng (det vet jag för jag råkade ta en liten nap förut, haha)

Hoppas alla får en god helg! Puss o kram från Kristiansand 


When in RomePåväg hem från Rom, alperna! Saknar Val Thorens och asgo skidåkning 

Kommentera här: