Release

Igår hade jag min releaseflygning! Om man säger att UX-flygningarna har varit träningsflygingar så var detta examensflygningen, ish! 
Den gick i vilket fall som helst jättebra, hade ett fantastiskt crew och pursern var så himla snäll och hjälpsam. Jag bestod och blev därmed released, så från och med idag är jag all by myself i kabinen. Skräckblandad förtjusning typ! 
Mina första egna flygningar har idag gått till Manchester och tillbaka till Oslo sen en transit Oslo-Tromsø-Alta, vilket betyder att jag ligger nerbäddad i en säng på Scandic Alta just nu, mysigt liksom. 
Hade världens goaste gäng med mig på flighten mellan Oslo och Tromsø, ett speciellt fotbollslag som hade varit och spelat cup och kommit tvåa, de var så stolta. 
Är så trött just nu att det är ett under att jag ens får ihop det här lilla inlägget. Ska sova ut länge imorgon, äta hotellfrukost och sen träna på förmiddagen innan flyger går tillbaka till Oslo igen, efter det har jag bara två leg fram och tillbaka till Arlanda innan jag är ledig i tre dagar. 

Puss och godnatt! 

Kommentera här: