En liten uppdatering om den senaste tiden

Hejhopp! Hoppas alla mår hur bra som helst. Det börjar jag göra i alla fall, har mått sådär idag men det var helt självförvållat om man säger så.
 
Vad har hänt sen sist? Jodå en hel del, mest jobb och även lite ledighet. Flög en fyradagars förra veckan med en ny kollega som är hur söt som helst, yngst i SAS var han när han började för två månader sen! Det var kul! Vi var ute på cykeltur i Stavanger bland annat, hur bra som helst.
Var hemma en snabbvisit mest för att packa om resväskan och i onsdags gav jag mig ut på en tredagars kullinglinga med söta Tom Kenneth, fantastiska dagar på jobb innan jag gick av redan 10.15 i fredags. Har alltså haft crew off duty på en helg för första gången på superlänge kändes det som!
Det skulle givetvis firas och det har vi gjort med dunder och brak. I fredags umgicks jag med mina tre favoritBergenser (tre bergenser på samma gång, herregud att jag överlevde alltså!!) Vi var på Olearys och spelade lite shuffelboard, hamnade på vors med några kollegor och sen slutade kvällen på gayklubb. Väldigt spontant för en kväll som bara skulle innehålla shuffelboard och någon enstaka öl, men det var såå kul! 
Igår mötte jag upp Jenny och Marta (mina sambos to be) för att gå på en visning. Vi fick väldigt spontant komma på ytterligare en visning men det var ingen av de lägenheterna som föll oss i smaken så det slutade med att vi gick på "fönstervisning" på en lägenhet som jag var och tittade på förra veckan. Lunchade på Jacob Aall på Aker Brygge innan jag åkte hem till brorsan för att slappa av lite innan kvällen. Igå hade nämligen en kollega bjudit in till mingel hemma hos honom som blev riktigt trevligt, träffade massa kollegor, konkurenter och annat härligt folk så det var en superkväll.
Idag har jag och Marta varit på ytterligare en lägenhetsvisning, vi blev helt kära i den lägenheten!! Så nu håller vi verkligen tummarna för att denna blir våran, vi skulle få svar till veckan så vi är jättespända! 
 
Nu sitter jag och tittar på tv, ska bädda upp på soffan och sen gå och lägga mig, imorgon går startskottet för en femdagarsslinga som börjar med en tur till Italien, Rom närmare bestämt! Blir säkert hur bra som helst. Puss och Kram! 

Mysiga dagar på jobbet

Yes indeed, är inne på dag 3 i denna fyradagarsslingan. Igår hade jag en dödsbra dag på jobbet! Hade hela dagen i Stavanger så jag och Stian lånade cyklar och cyklade runt och dummade oss, gick i lite butiker och drack kaffe på kanske världens mysigaste fik. På kvällen flög vi bara upp till Bergen och därifrån tur/retur till Manchester. Vi hade cirka 100 pax på en 600 och helgstämningen var på topp! De allra flesta skulle dit för att se United - Aston Villa (nej inte alls avundsjuk) så det var bara en såå hygglig tur. På turen tillbaka hade vi 30 pax så det gick också väldigt smooth. 
 
Just nu så sitter jag på hotellet i Bergen och kollar på damernas SM-final på tv. Tyvärr har jag pick-up lagom tills det att herrfinalen börjar men what to do. Har ätit brunch i sängen och ska snart hoppa in i duschen. I dag ska vi ner till Oslo och sen fram och tillbaka till Köpenhamn därifrån. Sover i Oslo inatt och imorgon väntar en dagstur innan jag går på fri igen. Good days!
 
Hej hopp, ta hand om er!
 
 
 
 
Jag och Stian på turnaround i London i torsdags :)

Gårdagen på Svalbard

Fredagen på jobbet gick hur bra som helst, ingenting kan gå fel när man jobbar dreamteam bak med Emma! Igår vaknade jag i Alta och flög därifrån ner till Oslo via Tromsø och sen upp till Svalbard, också via Tromsø. En rätt så lång dag men det gick bra. För mig var det första gången på Svalbard igår och jag var såå excited, mest på att få se en isbjörn men det gjorde vi tyvärr inte. 
Vi kom in runt 8 på kvällen men det märktes inte alls då det redan är ljust nästan dygnet runt där uppe! Vi fick låna en bil av en kollega som jobbar där uppe och så tog Sigrid och Troy med mig på sightseeing, hur mysigt som helst att bara köra omkring där uppe. Vi såg som sagt inga isbjörnar men vi såg polarrenar, SÅ söta! Kom tillbaka till hotellet runt 11 men det var ljust som på eftermiddagen så vem kan somna då liksom?! Tror det fortfarande var ljust när jag lyckades somna vid cirka halv 1. Det var precis lika ljust när jag vaknade imorse vid 6 så kändes helt okej att gå upp då!
Idag har vi bara flugit ner från Svalbard, suttit passiva på CRJen till Stavanger och därifrån flugit transit BGO-TRD. Sitter på hotellet på flygplatsen just nu. Har varit ute och sprunigt en sväng på eftermiddagen - fantastiskt vääder liksom! Ska kolla på Vem vet mest och sen väntar sängen, imorgon har vi grytidig check-in och tre leg innan jag tar fri vid 10.15 redan, helt okej dag! 
 
Puss o kram!

Troy är lite grön på det här med snapchat, vi lovade att lära honom 😂

Put away your guns and take off your shoes. 
Den här skylten är one of a kind på Svalbard 

Watch out for the polar bears 🚫

Inflygning till Sola idag 👌🏼