En liten uppdatering om den senaste tiden

Hejhopp! Hoppas alla mår hur bra som helst. Det börjar jag göra i alla fall, har mått sådär idag men det var helt självförvållat om man säger så.
 
Vad har hänt sen sist? Jodå en hel del, mest jobb och även lite ledighet. Flög en fyradagars förra veckan med en ny kollega som är hur söt som helst, yngst i SAS var han när han började för två månader sen! Det var kul! Vi var ute på cykeltur i Stavanger bland annat, hur bra som helst.
Var hemma en snabbvisit mest för att packa om resväskan och i onsdags gav jag mig ut på en tredagars kullinglinga med söta Tom Kenneth, fantastiska dagar på jobb innan jag gick av redan 10.15 i fredags. Har alltså haft crew off duty på en helg för första gången på superlänge kändes det som!
Det skulle givetvis firas och det har vi gjort med dunder och brak. I fredags umgicks jag med mina tre favoritBergenser (tre bergenser på samma gång, herregud att jag överlevde alltså!!) Vi var på Olearys och spelade lite shuffelboard, hamnade på vors med några kollegor och sen slutade kvällen på gayklubb. Väldigt spontant för en kväll som bara skulle innehålla shuffelboard och någon enstaka öl, men det var såå kul! 
Igår mötte jag upp Jenny och Marta (mina sambos to be) för att gå på en visning. Vi fick väldigt spontant komma på ytterligare en visning men det var ingen av de lägenheterna som föll oss i smaken så det slutade med att vi gick på "fönstervisning" på en lägenhet som jag var och tittade på förra veckan. Lunchade på Jacob Aall på Aker Brygge innan jag åkte hem till brorsan för att slappa av lite innan kvällen. Igå hade nämligen en kollega bjudit in till mingel hemma hos honom som blev riktigt trevligt, träffade massa kollegor, konkurenter och annat härligt folk så det var en superkväll.
Idag har jag och Marta varit på ytterligare en lägenhetsvisning, vi blev helt kära i den lägenheten!! Så nu håller vi verkligen tummarna för att denna blir våran, vi skulle få svar till veckan så vi är jättespända! 
 
Nu sitter jag och tittar på tv, ska bädda upp på soffan och sen gå och lägga mig, imorgon går startskottet för en femdagarsslinga som börjar med en tur till Italien, Rom närmare bestämt! Blir säkert hur bra som helst. Puss och Kram! 

Kommentera här: