Gårdagen på Svalbard

Fredagen på jobbet gick hur bra som helst, ingenting kan gå fel när man jobbar dreamteam bak med Emma! Igår vaknade jag i Alta och flög därifrån ner till Oslo via Tromsø och sen upp till Svalbard, också via Tromsø. En rätt så lång dag men det gick bra. För mig var det första gången på Svalbard igår och jag var såå excited, mest på att få se en isbjörn men det gjorde vi tyvärr inte. 
Vi kom in runt 8 på kvällen men det märktes inte alls då det redan är ljust nästan dygnet runt där uppe! Vi fick låna en bil av en kollega som jobbar där uppe och så tog Sigrid och Troy med mig på sightseeing, hur mysigt som helst att bara köra omkring där uppe. Vi såg som sagt inga isbjörnar men vi såg polarrenar, SÅ söta! Kom tillbaka till hotellet runt 11 men det var ljust som på eftermiddagen så vem kan somna då liksom?! Tror det fortfarande var ljust när jag lyckades somna vid cirka halv 1. Det var precis lika ljust när jag vaknade imorse vid 6 så kändes helt okej att gå upp då!
Idag har vi bara flugit ner från Svalbard, suttit passiva på CRJen till Stavanger och därifrån flugit transit BGO-TRD. Sitter på hotellet på flygplatsen just nu. Har varit ute och sprunigt en sväng på eftermiddagen - fantastiskt vääder liksom! Ska kolla på Vem vet mest och sen väntar sängen, imorgon har vi grytidig check-in och tre leg innan jag tar fri vid 10.15 redan, helt okej dag! 
 
Puss o kram!

Troy är lite grön på det här med snapchat, vi lovade att lära honom 😂

Put away your guns and take off your shoes. 
Den här skylten är one of a kind på Svalbard 

Watch out for the polar bears 🚫

Inflygning till Sola idag 👌🏼

Kommentera här: