Mot jobbet

Hej hopp! Siitter återigen på Arlanda och väntar på flyget över till Oslo efter två dagar hemma i hålan. Ledigheten har bjudit på regn, regn och åter regn. Igår när jag var ledig var jag och ficik fotvård, kände mig som en helt ny person efteråt! Mina stackars fötter får uppleva en hel del i det här yrket, mycket stå och gå i höga klackar, så det var verkligen välbehövligt! 
Imorse innan jag satte mig på tåget upp hit så hade jag frukostdejt med Erica. När vi båda är sånna busy woman så är frukost ibland det enda man hinner klämma in! Men det var mysigt att få catcha upp över en frukost också. Åt så jag sprack (nästan) och hade ont i magen efetråt, svullo much... 
 
När jag kommer fram till Oslo om ca en timme så ger jag mig direkt ut på en slinga om fyra dagar. Det suger egentligen lite att jag inte lyckades byta bort denna slingan då jag egentligen skulle ha skrivit högskoleprovet imorgon... MEN ska ha stopp på Svalbard (!!!) istället och det väger upp lite. Visst det kommer att vara svinkallt men det kommer bli en upplevelse! 
 
Ta hand om er, puss & kram

Kommentera här: