En vecka semester i ökenland

Jaha, jag bestämde mig visst för att fortsätta blogga. Dock så har jag pekat om bloggen till www.sarawagman.com istället. detta för att göra den lättare tillgänglig i ett internationellt perspektiv (japp, hybris!). 
 
Sen jag skrev sist har jag hunnit med att vara på recurrent. Den blev godkänd och jag är därmed godkänd för att flyga i ytterligare ett år, wihu! Jag har flugit en tredagarsslinga med dubbelt stopp i Bergen och sist men inte minst så har jag gått på min första riktiga semster!!! Vuxenpoäng eller nåt sånt där, jag vet inte riktigt. 
 
Så förra måndagen var första dagen på semetern och det firade jag, Jenny och Silje med att hiva oss på EK160 mot Dubai. Lite stress då damen i incheck påstod att flighten var relativit full och att vi skulle få säte i gaten om vi kom med. Men allt löste sig och vi fick jättebra platser. Flighten i sig var ett rent nöje, alltid lika trevligt att flyga med Emirates. 
Har fått så många förbryllade blickar och suckar när jag har berättat om planerna att åka till Dubai i Augusti, det är inte direkt högsäsong för turister där (vilket har varit skönt) eftersom det är mellan 40-50 grader där just nu. Så varmt har det varit, men vad ska man göra när det är i augusti man fått semster och man gärna vill åka och hälsa på araberna? 
Vi har dock haft hur kul som helst och jag är SÅ facinerad av Dubai. Jag var ju där på en riktig snabbvisit i början på Maj i år men hann inte riktigt se allt jag ville se, så det var en av anledningarna till att jag ville tillbaka, plus att hälsa på lite vänner jag lärde känna sist. Andra men absolut inte sista gången nere i UAE i alla fall.
Kan varmt (hehe) rekomendera alla att åka dit, men kanske under vinterhalvåret istället, då man faktiskt kan vara ute och tex sola och bada på dagarna. Tänkte lägga upp lite bilder också men det gör jag i morgon.
Har bara lite enstaka saker inplanerade under resten av semstern och det känns skönt! Bara få vara hemma, ta det lugnt och vila upp sig.
 
Idag har jag varit i Linköping hos Johanna (min kära nagelterapeut) för att snacka skit och fixa naglarna. Hängt lite med mamma och pappa har jag också gjort, trevligt. 
 
Rostern för September kom igår och kan inte gnälla på den! Fick två nattstopp i London. Inte ofta det händer och nu får man plötsligt två på samma månad! "Dock" bara på 16 1/2 timmar men fortfarande inne i city, så det blir kul. 
 
Ska krypa i bingen nu, tjing!
 
 
 

Kommentera här: