Så var det den där bloggen...

Ja just det, jag hade ju visst en blogg också...
Ber om ursäkt om det är någon (mot all förmodan) som frenetiskt varit inne här och uppdaterat i hopp om nya inlägg. Jag har bara inte haft någon lust eller inspiration till att skriva något här.
Blir alltid lite smådeppig på hösten, vet inte om det har med att det blir mörkt och kallt ute att göra eller vad det beror på, men så är det visst. 
De två senaste månaderna har varit lite slentiran. Jobbet har rullat på som vanligt och där händer det inte speciellt mycket nytt. Tycker fortfarande att det är superkul, men när kollegor berättar att de haft 72h LPA-layover och en annan precis kom från 12h på airport i Bergen så blir man lite smått bitter, hehe. Men från årsskiftet så ska både jag och Jenny jobba månadsdeltid! Det betyder att man under våren och hösten är ledig varannan månad och på sommaren jobbar man fyra månader i sträck. Det blir totalt en anställning på 78,4 % (japp viktigt att man är noga) så det blir tyvärr lite mindre i plånboken men förhoppningsvis hinner jag se lite av världen när jag är ledig också. 
 
Förutom att jobba har jag väl hunnit med lite andra grejer också, varit hemma i Sverige, varit i Ullared, haft mamma och pappa på besök, haft Empa på besök, hängt med Jenny, druckit en och annan öl och så vidare. That's pretty much it. 
 
Ska försöka uppdatera lite mer framöver, men som sagt, hösten är så trist :)
Puss och kram!

Kommentera här: