Festlig fredag i Molde

Hallå där! 
Fredagen är här och alla är förmodligen supertaggade på helg?! Jag ska dock jobba lördag och söndag och får "helg" först på måndag. 
I morse gick jag upp ännu tidigare än igår, "är det ens möjligt?!" undrar ni kanske nu, men ja det är det (tyvärr!) Så okristligt som 04.00 ringde klockan i morse och jag vaknade helt förvirrad och fattade knappt var jag befann mig nånstans. Jag blir helt knäpp i skallen av att ha såhär tidig incheck! 😂
Idag har jag flugit ner från Trondheim till Oslo, därifrån en tur/retur till Haugesund aaaand then we ended up in Molde. Härifrån flyger vi charter till Las Palmas imorgon och jag har laddat upp hela eftermiddagen, (som för övrigt har sett ut ungefär exakt likadan ut som igår.) Var ute och gick en sväng precis efter vi kom in på hotellet. Sen har jag tränat, pluggat, beställt room service och kollar nu på O.C.  Ska snart göra mig iordning för att hoppa i bingen.  Imorgon har vi dock pick up 6.30 vilket betyder "sovmorgon" till ca 5.30, det är ju rena festen! 
Jaha, det är alltså såhär det sjukt glammiga livet som flygvärdinna ser ut, don't get too excited! (vad är grejen med att jag har börjat slänga med en massa engelska uttryck, får ta och skärpa mig!)
Skämt åsido, jag älskar mitt jobb och mina kollegor, men fyra nätter på hotell tar på krafterna och jag längtar lite tills jag får komma hem till min egna säng igen! Tills dess krigar jag på!
 
Jag önskar er alla en superfin helg, ta hand om varandra och NJUT av ledigheten ni som är lediga. Om det är någon som är som mig och jobbar i helgen vill jag bara säga, Heja dig! Fy vad vi är bra liksom!
Puss o kram kompisar!

Kommentera här: