Snart slut på semestern

Ett par lata dagar hemma i hålan har rullat förbi. Eller så lat har jag faktiskt inte varit. Har tränat en del, hängt i linkan med massa sköna personer och spenderat tid med lilla mamma och pappa är typ vad som har stått på schemat, så himla skönt!
 
I fredags drack jag öl med Emelie och gänget och stod sen i kö typ superlänge för att komma in på flamman, men det var en jätterolig kväll! I lördags käkade jag på Beer & Burger med Ronja. Första gången jag åt där men absolut INTE den sista, det var sååååå gott!
Igår söndag stod jag och mamma på loppis på Briaden och sålde lite grejer vi inte längre behöver, gick väl inte jättebra men lite skit blev vi av med :) Avslutade kvällen med att kolla på herrarna när de mötte Legends. Tyvärr blev vi poänglösa denna match vilket var lite snopet då killarna verkligen var värda en vinst, de var så duktiga! 
 
Jaha vad annars då? Idag var jag inne i Linköping och tränade UG på Campushallen, ett riktigt mördarpass men det var så kul ändå. Igår anmälde jag mig för övrigt till Toughest i Göteborg i höst, så ska träna inför det nu! Kul med ett mål med träningen :)
 
Imorgon är sista dagen hemma för denna gång, på eftermiddagen rullar tåget upp till Arlanda för att sen flyga över till Oslo innan en tidig femdagars börjar på Onsdag, incheck 05.20, taggaaa!

Kommentera här: