Trött tjej

Hejhopp! Jag är mitt i min femdagarsslinga med två dagar avklarade och tre to go. Jag har inte riktigt kommit in i jobb-modus än och är  därför tröttare än tröttast. Det kan också bero på att klockan ringde 4.44, (japp mycket bättre än 4.45 faktiskt) 
Låg på Værnes i natt och har idag flugit kustslingan trd-boo-tos-boo-trd så är alltså tillbaka i Trondheim nu, men på byhotellet. Trots att vi varit sena hela dagen så kom vi in tidigt idag, var på hotellet runt 13 och har därför hunnit med att träna, duscha, ta en powernap och kolla på OC. För övrigt var det första gången någonsin som jag lyckats med att ta en powernap och faktiskt känna mig PIGGARE efteråt och inte tvärtom. Vaknar alltid upp och känner mig som ett vrak haha!
Nu är det dags att skaffa sig lite mat och sätta sig och plugga en stund (jepp, slipper tyvärr inte det helt trots att jag är en hard working woman nu för tiden). Det här med mat för övrigt. Jag försöker att äta relativt nyttigt men det är SÅ svårt när man ligger ute på stopp. Det blir ju liksom köpmat varje kväll och det enda som finns är det vanliga utbudet av pizza, hamburgare, thai osv. VAD SKA MAN ÄTA?! Blir tokig. Har googlat matställen cirka hela eftermiddagen men det kommer förmodligen sluta med att jag sitter med en burgare här ändå. Folk säger ju att sushi är nyttigt men jag vet inte, plus att jag inte är jätteförtjust i det. Sallad känns som det enda man kan äta men är just nu hungrig på varm mat. Vilket dilemma alltså. Jag blir inte direkt mindre hungrig av att sitta och skriva om mat heller, dags att hitta något att äta istället, tjing!
 
 

Kommentera här: