Hemma i hålan

Blev utkallad på standby i söndags, fick en tur till Paris, och dessutom en tur till London i måndags, så slapp sitta på standby då. 
Flög hem till linkan på kvällen i måndags där pappa kom och hämtade mig på flygplatsen, gulle pappa!
Har varit hemma ända sen dess då jag faktiskt har semester. Planerade för länge sen (då jag biddade semester dessa två veckor) att jag skulle spendera semestern i Alperna, men det blev tyvärr inte så. 
Har mest hängt runt i Linköping denna veckan, umgåtts med saknade själar, spelat innebandy, fixat naglarna, shoppat och druckit nån öl. 
Igår gjorde jag en investering jag har gått o tänkt på ett tag, införskaffade mig nämligen i en Macbook Pro. Jag inser idag att jag numera känner mig som Sara, 12 år och helt oförstående när det kommer till teknik. Men de tar väl bara ett litet tag att komma in i antar jag. Det är kul att för första gången på ca 4 år ha en dator som klarar av att köra Photoshop igen! Mitt intresse för fotografering har varit lite svalt ett tag nu, inte lika kul när man ändå inte kan fixa med bilderna efteråt... Men det kommer det bli ändring på nu. Märker efter att ha suttit och pillat med bilder i några timmar idag att jag har glömt bort typ allt jag kunde i PS och att alla funktioner har ändrats en hel del, så det kommer nog också att ta ett litet tag innan man får styr på igen. 
 
Köpte också ett par längdskidor igår. Eftersom det är så otroligt tråkigt att ge sig ut o springa under den här årstiden och att det verkar som att vintern är här för att stanna (okej det ska töa i början på nästa vecka men ändå) så behöver jag en ny träningsform, så ett par skidor fick följa med hem igår också. Ska få hjälp med att grundvalla dem imorgon och sen får vi se när premiäråket går av stapeln. 
 
Annars händer det inte allt för mycket i mitt liv just nu. Myser med mamma och pappa ikväll och imorgon ska jag träffa Mandy, Lotta och Erika för middag och bio, myspys!
 
Ha det gött haj!
 
 

Hemmastandby

Idag har jag suttit (eller ja, sovit till en början) på hemmastandby mellan 03.20-13.20. Jag blev inte utkallad idag heller, så har spenderat i alla fall 6 timmar på helspänn i sängen och kollat på OC (insåg idag att det finns på Netflix, blev överlycklig!). Inte lika produktiv som igår kanske, men så orutinerad som jag är på standby så vågar jag knappt gå utanför dörren ifall de skulle ringa in mig, haha! 
Efter att ha suttit av tio timmar utan att bli utkallad så knallade jag iväg till fresh fitness för att pass på löpbandet. Blev 10 km powerwalk och lite stretching, skönt! 

Nu har jag precis kommit hem och käkat. Kvällen ser ut att bli lugn idag också, imorgon väntar ytterligare en dag med standby, dock 10.55-20.55. Får se om det blir något jobb då ☺️ 
Puss o kram!


Don't make me walk when I want to fly. 

Min februari-schedule


Jag är så nöjd med rostern för februari! Ännu inget långt London-stopp, men jag längtar dit! 
Dock så har jag fått en massa annat kul. 
Två nya destinationer i februari, Bryssel och Geneve (ut från Arlanda) 
Äntligen så har jag fått två stopp i Molde, har hört så mycket fantastiskt både om utsikten från hotellet och frukosten där. Jag har fått ett stopp i Helsingfors som ska bli superspännande. Jag har fått en vanlig charter till Las Palmas och så har jag fått en skidcharter till Innsbruck. Sist men inte minst så har jag fått en tredagars Sverige-slinga(!!!) där jag ska ha två stopp i Luleå. Just luleå är kanske inte jättespännande, hade gärna haft stopp i typ Göteborg eller Malmö istället, men att få flyga i Sverige ska bli superkul! 
I tillägg till detta så har jag fått ledigt de helger jag har bettat, bland annat på min födelsedag. (Japp snart blir jag äldre igen, lite ångest) 
MEN tror februari kommer bli en toppenmånad! ✈️