En vecka sen sist

Hallihallå. 
Har gått ca en vecka sen jag var påväg till till Östersund och Emelie. Vi hade några asmysiga dagar där vi gick på stan, träffade Emelies momma och moffa, var på relaxen, gick på Jamtli (Emelies jobb) och träffade henns barndomsvänner. HUR bra som helst! Philip Emelies pojkvän kom upp också, kul liksom :)
 
Flög tillbaka till Oslo den 30e och spenderade sen nyårsafton i gamla kollektivet, vi åt trerätters och spelade spel innan vi gick upp till St Hanshaugen för att kolla på fyrverkerierna. Så himla fint var det och utsikten var perfekt! Kvällen var awesome trots att jag fick sitta med alkoholfritt i glaset (låter som värsta alkholisten inser jag) på grund av att  jag hade standby på första nyttårsdag. En standby som jag inte ens blev utkallad på (hur ofta händer det ens?) Men så tog flyget till Arlanda och sen tåget ner till Linkan.
 
Igår käkade jag middag med pappa på Champs innan vi gick till Saab Arena för att kolla på LIBK mot Vipers. hejade som vanligt på bortalaget men matchen slutade med vinst till LIBK efter förlängning. 
Idag började SDF-SM för sextonåringar här i Linköping. Jag var ju coach för dem innan sommaren men var tvungen att sluta eftersom jag flyttade till Oslo. MEN är ju såklart här och tittar och hejar på mina tjejer! De har spelat en match idag mot Hälsingland som de vann med 4-2. Östergötlands killar har spelat två matcher idag och vunnit båda då det har varit en toppenstart för värddistrikten. 
 
Nu sitter jag och kollar på solsidan, ska strax krypa till kojs. Imorgon väntar mera innebandy och bio med Erica - saknad tjej!
 
Puss o hej!

Kommentera här: