Hemma i hålan

Blev utkallad på standby i söndags, fick en tur till Paris, och dessutom en tur till London i måndags, så slapp sitta på standby då. 
Flög hem till linkan på kvällen i måndags där pappa kom och hämtade mig på flygplatsen, gulle pappa!
Har varit hemma ända sen dess då jag faktiskt har semester. Planerade för länge sen (då jag biddade semester dessa två veckor) att jag skulle spendera semestern i Alperna, men det blev tyvärr inte så. 
Har mest hängt runt i Linköping denna veckan, umgåtts med saknade själar, spelat innebandy, fixat naglarna, shoppat och druckit nån öl. 
Igår gjorde jag en investering jag har gått o tänkt på ett tag, införskaffade mig nämligen i en Macbook Pro. Jag inser idag att jag numera känner mig som Sara, 12 år och helt oförstående när det kommer till teknik. Men de tar väl bara ett litet tag att komma in i antar jag. Det är kul att för första gången på ca 4 år ha en dator som klarar av att köra Photoshop igen! Mitt intresse för fotografering har varit lite svalt ett tag nu, inte lika kul när man ändå inte kan fixa med bilderna efteråt... Men det kommer det bli ändring på nu. Märker efter att ha suttit och pillat med bilder i några timmar idag att jag har glömt bort typ allt jag kunde i PS och att alla funktioner har ändrats en hel del, så det kommer nog också att ta ett litet tag innan man får styr på igen. 
 
Köpte också ett par längdskidor igår. Eftersom det är så otroligt tråkigt att ge sig ut o springa under den här årstiden och att det verkar som att vintern är här för att stanna (okej det ska töa i början på nästa vecka men ändå) så behöver jag en ny träningsform, så ett par skidor fick följa med hem igår också. Ska få hjälp med att grundvalla dem imorgon och sen får vi se när premiäråket går av stapeln. 
 
Annars händer det inte allt för mycket i mitt liv just nu. Myser med mamma och pappa ikväll och imorgon ska jag träffa Mandy, Lotta och Erika för middag och bio, myspys!
 
Ha det gött haj!
 
 

Kommentera här: