Någon slags sammanfattning av 2015

Två veckor har passerat av 2016 och sen sist jag skrev så har SM passerat, jag har varit ute på en 3+2 slinga med jobbet och jag har spenderat några dagar hemma. 
 
Jag har också funderat lite kring året som passerat. Det känns som att det var jättelänge sen som 2015 kom intågandes, samtidigt som året har gått så fort!
När 2015 kom så var jag rätt så låg. Jag hade stora tvivel kring mitt yrkesval och jag var så skoltrött att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. Det var svårt att motivera sig till studierna för motivationen fanns inte någonstans. Att jag behövde ett studieuppehåll var en självklarhet, och jag känner i efterhand att det var lite synd att jag inte tog det tidigare istället för att tänka att jag skulle bita ihop och köra vårterminen  också. Det är lätt att vara efterklok dock. Mycket roligt hände under våren också, till exempel cykelfesten, resan till Alperna med 720, började jobba på NH och lärde känna massa härliga personer, massa gött häng med innebandygänget, till exempel BBK, fest och såklart innebandy! Det var såklart mycket enklare att prioritera sånt som var roligt än sånt som var jättejobbigt, även om det inte var det mest optimala kanske. 
I början av april skulle jag börja skriva min första uppsats, men då var verkligen all min studiemotivation som bortblåst och den gick inte att hitta någonstans, tyvärr. Jag är väldigt ledsen att detta gick ut över andra personer än mig själv, och önskar verkligen att den där nedrans uppsatsen hade blivit skriven. 
I maj ramlade jag av en slump över en jobbannons som flygvärdinna. Jag hade då bestämt mig för att ha studieuppehåll. Därför tänkte jag "varför inte?". Jag trodde aldrig att jag skulle få jobbet ändå. En lång och lite krånglig rekryteringsprocess började, men i början av juni fick jag beskedet om att jag hade blivit en av 20 utvalda som skulle börja på initial course i början av augusti. 
Under sommaren fram tills att jag skulle styra kosan mot Oslo så jobbade jag på Skattegårdens korttids. Det var en otroligt lärorik sommar där jag jobbade med fantastiska barn och kollegor. 
Den andra augusti fick jag säga hejdå till min pärla till lägenhet (som jag saknar den!) och sätta mig i syrrans fullpackade bil med mamma och pappa och så rullade vi mot Oslo. Redan dagen efter började jag på initial tillsammans med 19 underbara kullingar. Det var fyra intensiva men otroligt roliga veckor som jag alltid kommer kunna se tillbaka på med ett leende. Vi fick våra vingar och min första dag i luften hade jag den sista augusti och jag minns det som om det vore igår. 
Hösten har sedan rullat på med jobb och lite ledighet varvat om varandra. Jag har träffat massvis med fantastiska kollegor och jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja till det här jobbet! Jag har också lärt mig massor om mig själv och om hur hela flygindustin fungerar, vilket har varit väldigt spännande. 
Nu är 2016 här och jag har egentligen inte tänkt så mycket på hur det här året ska bli. Jag har inte satt upp några mål eller nyårslöften, jag ska bara ta en dag, vecka och månad i taget, få ut så mycket som möjligt av varje dag och MÅ BRA! 
 
Hoppas att 2016 blir ett bra år för alla, det är vi värda!
Puss o kram.
 

Kommentera här: