Long time no see

Nu har det gått ett tag sen jag skrev någonting här. Har inte haft varken lust eller tid, så då får det stå här ock eka tomt.
Min domän går ut om fem dagar och jag är osäker på om jag ska uppdatera den eller inte, skriver ju inte så överdrivet mycket här liksom, men vi får se.
 
Livet rullar på just som vanligt just nu. Jag och Jenny har blivit schedulerade på vår första recurrent tillsammans, det blir kul! 
Recurrent är nödträning som alla flygande måste ha en gång om året för att försäkra sig om att man kan alla procedurer man behöver kunna i fall en nödsituation skulle ske ombord. Ett bra sätt att hålla sina kunskaper färska. Att vi ska ha recurrent betyder ju också att vi har varit här i ett år redan! Det är verkligen sjukt hur fort tiden går. Men jag trivs verkligen hur bra som helst och jag blir kvar här ett tag till istället för att hoppa tillbaka till skolbänken i höst som var den ursprungliga tanken när jag först tog det här jobbet. Jag lägger studierna helt åt sidan på obestämd framtid och så får vi helt enkelt se när studiemotivationen hittar tillbaka. Just nu känner jag att det är så mycket annat som jag hellre vill göra och som jag därför prioriterar lite högre. 
 
Annars så räknar jag ner till min efterlängtade semester som snaaart börjar! Har standby idag och imorgon, sen tre dagar ledigt följt av recurrent och tre dagars flight duty, sen semester! :)
 
Hoppas alla njuder av sommaren, det gör i alla fall jag
Puss och kram!

Kommentera här: