En ledig dag i Oslo

Igår skickade jag iväg båda ungarna på jobb och njöt av en ledig dag hemma. Eller hemma var jag inte speciellt mycket, var nämligen med några kollegor ute på Huk nästan hela dagen. Vi tog bysykkel dit och vädret var helt fantastiskt! Så vi hade det supermysigt i solen hela dagen, badade (årets första dopp, pinsamt dåligt att det var i Juni, MEN det var i havet), spelade volleyboll, kastade frisbee och drack öl. 
När klockan närmade sig halv 8 bestämde vi att det var dags att röra sig hemåt, så vi hoppade på bussen. Jag stack hem och duschade lite snabbt innan vi träffade hos Troy igen för att grilla och prata strunt. Kvällen blev väldigt mycket senare än vad jag hade planerat och jag var nog hemma runt 4 imorse, men vad gör väl det om hundra år? Är verkligen så glad och tacksam över att ha så fantastiska kollegor att man frivilligt väljer att spendera en hel ledig dag tillsammans med dem. 
 
Jag är ledig idag också men det regnar ute och jag ligger på soffan och gör så lite som möjligt, ska nog fortsätta med det resten av dagen också. Ikväll ska jag packa väskan för imorgon är det dags för 3+2 dagar på jobbet.
Puss o kram!
 
 
Kamilla hade med sin stjärna på 3,5 år, vi kom bra överens 😂😘 

Huk, the place to be 👌🏼☀️

Kommentera här: